Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

şuan zaten 6.0 a göre cihaz daha hızlı sen sıfır temiz kurulum yapamadin sanırım. hafıza kartı da o kasmaya sebep olabilir. veri okuma hızı düşük kart takılıysa cihaz kasma yapar

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Tepkiler: theeternal
Hafıza kartı takmadım daha

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben her yeni işletim sistemi kurulumunda sıfırdan yanayım 1 kere uğraşın bidaha uğraşmazsınız ve odin yerine kies ile yazılım kurtarma yöntemi ile kurun, şahsi fikrim

KD1907

Üye
Valla güncelleme geldi herkes sustu Ben bişey sorucam ortalama kaç saat ekran süresi alıyosunuz? Ben 6 - 6.30 saat alıyorum net full açık 1 saati en az nba oluyo geri kalanı da twitter wp falan sizinkine oranla nası acaba iyi mi kötü merak ettim

Ben en az 5 alıyorum çok ağır kullanmassam 6 yı görüyor

Tepkiler: KD1907
Bende ayni yogun kullanimda 5 veya 5.30 saat aliyorum yogun kullanmassam 6sa 15 dk gordum

Tepkiler: KD1907 ve theeternal
Bugün hep wifi ile kullandım şarj %12 şuan 7 saat 25 dk ekran diyor bakalım

Oluyo bazen uzun gidiyo normal kullaninca ama benim gibi surekli nette takilinca ve oyun oynayinca 7 saat imkansiz

Tepkiler: theeternal ve KD1907

KD1907

Üye
Zedge hariç bildiğiniz güzel wallpaper uygulaması var mı?

arkadaşlar hepsiburadadan hafıza kartı siparişi verdimde şu telefon için mi yoksa fotoğraf makinesi içinmi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: By_Casparov
Telefon için uygun olanlar micro sd yazar. ona göre ara kardesim. Kamera için bu

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Tepkiler: teknolojibaronu
Arkadaslar whatsapp dan messengerden falan mesaj yazıp geri gelirken uygulama kapanıyor klavye açık kalıyor her seferinde olmuyor ama sık sık yapıyor bunu sinir bozucu aşırı.4-5 saniye sonra falan kapanıyor klavye eskiden yoktu neden olabilir

Klavye verilerini sildinmi bnde ole bi sıkıntı yok

LineageOS official diye deneyeyim dedimde boşa vakit kaybetmişim titreşim şiddetinden parmaklarm parçalandı.

serkan

Üye
Bildirim paneli sizdede kasıyor mu android 7 de