By_Casparov
Üye
şuan zaten 6.0 a göre cihaz daha hızlı sen sıfır temiz kurulum yapamadin sanırım. hafıza kartı da o kasmaya sebep olabilir. veri okuma hızı düşük kart takılıysa cihaz kasma yaparTmmdır eyv saniyede 300 kb ile iniyor bakalımyeni nougat güncellemeleri geldiğinde geçerim heralde yağ gibi kaymıyınca rahat edemiyorum ya kimsedede olmamış ya onlar farkında olmadılar ya bana öyle geliyor dd sürekli olmuyor zaten arada bi oluyor takılmalar mesela bazen multitasking ekranına basıyorum arada takılarak ayarlara falan girerken mesela geliyor bariz değil ama sinir bozuyor animasyonlaro düşürünce sanki bu olayları farketmek zorlaşıyor hızlı açıldığı yüzünden
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hafıza kartı takmadım dahaşuan zaten 6.0 a göre cihaz daha hızlı sen sıfır temiz kurulum yapamadin sanırım. hafıza kartı da o kasmaya sebep olabilir. veri okuma hızı düşük kart takılıysa cihaz kasma yapar
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
Ss atabilir misin rica etsem?Bugün hep wifi ile kullandım şarj %12 şuan 7 saat 25 dk ekran diyor bakalım
Ss atabilir misin rica etsem?
Sosyal medya ağırlıklı kullandımOluyo bazen uzun gidiyo normal kullaninca ama benim gibi surekli nette takilinca ve oyun oynayinca 7 saat imkansiz
Telefon için uygun olanlar micro sd yazar. ona göre ara kardesim. Kamera için buarkadaşlar hepsiburadadan hafıza kartı siparişi verdimde şu telefon için mi yoksa fotoğraf makinesi içinmi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Klavye verilerini sildinmi bnde ole bi sıkıntı yokArkadaslar whatsapp dan messengerden falan mesaj yazıp geri gelirken uygulama kapanıyor klavye açık kalıyor her seferinde olmuyor ama sık sık yapıyor bunu sinir bozucu aşırı.4-5 saniye sonra falan kapanıyor klavye eskiden yoktu neden olabilir
Bende sorun yokBildirim paneli sizdede kasıyor mu android 7 de
Wipe datada her zaman fayda vardırBildirim paneli sizdede kasıyor mu android 7 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?