avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tel bunu yaptiginda sarjda miydi ve yüzde kactaydiŞimdi şarj kablom bozuldu başka bir kabloyla şarj ediyorum şarj kablom pc ye bağlamıyor kırık zatende o yüzden başka kabloypa şarj ediyorum elran böyle dikey 4 ekran gibi oldu çizgiler oldu karıncalandı yazılımsal mı diye screenshot aldım ama screen shotta normal görünüyor
Servis kabloyu değiştiriyormu ne kadar sürüyor
Telefon şarjda değildi sarjını tam hatırlamıyorum %70 falandır herhalde yaklaşık çözemedim kameram bozulmuştu servise vermiştim ekranda 2 ay önce yine yaptı diye onuda söylemiştim ekrana hiç dokunmamışlar kamerayı değiştirmişler ücretsiz ama nedendir bilemedim 2 ay sonra tekrar oldu aynı sorunTel bunu yaptiginda sarjda miydi ve yüzde kactaydi
şarj 70 ise kablo ile alakalı değildir bidaha ver servise özellikle belirt ekran kayıyo filan de hatta biraz abartabilirsin değiştirirler herhaldeTelefon şarjda değildi sarjını tam hatırlamıyorum %70 falandır herhalde yaklaşık çözemedim kameram bozulmuştu servise vermiştim ekranda 2 ay önce yine yaptı diye onuda söylemiştim ekrana hiç dokunmamışlar kamerayı değiştirmişler ücretsiz ama nedendir bilemedim 2 ay sonra tekrar oldu aynı sorun
Şimdi servise versem sorun yok hani adam eline alıp bakınca sorun yok diye geri verirse ve o 5 gün ben telefonsuz durcam diye çekiniyorumşarj 70 ise kablo ile alakalı değildir bidaha ver servise özellikle belirt ekran kayıyo filan de hatta biraz abartabilirsin değiştirirler herhalde
abart işte çok abart birden tel gidiyo oyun oynarken filan de ss alıyorum düzgün ama yarım saat filan ekran kayık kalıyo de ya da başka sorunlar da söyle en azından açıp bir bakarlar ufak bir sorunsa yaparlar yine de sen bilirsinŞimdi servise versem sorun yok hani adam eline alıp bakınca sorun yok diye geri verirse ve o 5 gün ben telefonsuz durcam diye çekiniyorum
Evet kablo 1 günde değişiyor ama ekran sorunu olarak verirsen format atıp geri vereceklerdir büyük ihtimalŞimdi şarj kablom bozuldu başka bir kabloyla şarj ediyorum şarj kablom pc ye bağlamıyor kırık zatende o yüzden başka kabloypa şarj ediyorum elran böyle dikey 4 ekran gibi oldu çizgiler oldu karıncalandı yazılımsal mı diye screenshot aldım ama screen shotta normal görünüyor
Servis kabloyu değiştiriyormu ne kadar sürüyor
lrAn komple gitmezse vermem 2 ayda bir oluyor kaoatıp açınca düzeliyor yani dediğiniz gibi kabloyu nasıl bir gerekçe ile verdiniz kullanıcı hatası demiyorlar değil mi benim kablom sarj ediyor ama pc ye bağlanmıyotvkopuyor bağlantı sürekli şimdi versem hangi zamana alabilirim tahmini yada kullanıcı hatası derler miEvet kablo 1 günde değişiyor ama ekran sorunu olarak verirsen format atıp geri vereceklerdir büyük ihtimal
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bir kişiyle konuştum ekranı kırılmış serviste yaptırmış sorunu yaşamış servis sorun ekranda değil umarım tekrarlamaz demiş belli bir şey yaparken değil dikkat etmedim hiç tekrarlamaz umarımabart işte çok abart birden tel gidiyo oyun oynarken filan de ss alıyorum düzgün ama yarım saat filan ekran kayık kalıyo de ya da başka sorunlar da söyle en azından açıp bir bakarlar ufak bir sorunsa yaparlar yine de sen bilirsin
bir de bu sorunu ne yaparken alıyorsun telefonun ısınmasından kaynaklanıyor olabilir
Ben kablo kırık hızlı şarj olmuyor diye verdim sadece kabloyu değiştirip geri veriyorlar diE
lrAn komple gitmezse vermem 2 ayda bir oluyor kaoatıp açınca düzeliyor yani dediğiniz gibi kabloyu nasıl bir gerekçe ile verdiniz kullanıcı hatası demiyorlar değil mi benim kablom sarj ediyor ama pc ye bağlanmıyotvkopuyor bağlantı sürekli şimdi versem hangi zamana alabilirim tahmini yada kullanıcı hatası derler mi
Hocam bir kişiyle konuştum ekranı kırılmış serviste yaptırmış sorunu yaşamış servis sorun ekranda değil umarım tekrarlamaz demiş belli bir şey yaparken değil dikkat etmedim hiç tekrarlamaz umarım
Yani kablo kırık pc ye bağlamıyor desem çıkarıp yenisini veriyolar mı direkBen kablo kırık hızlı şarj olmuyor diye verdim sadece kabloyu değiştirip geri veriyorlar di
Ben kırık diye 4 kere değiştirdim kablo kırılınca ısınıyor kablo nun ucu 1 dk Büke sürmeden alev gibi ısınıyor suyun kaynama derecesi kadar yani çok hızlı yıpraniyorYani kablo kırık pc ye bağlamıyor desem çıkarıp yenisini veriyolar mı direkbi demeyim bakayım
Benim kablonun dübünde şöyle bir açılma olmuş garanti kabul edermiBen kırık diye 4 kere değiştirdim kablo kırılınca ısınıyor kablo nun ucu 1 dk Büke sürmeden alev gibi ısınıyor suyun kaynama derecesi kadar yani çok hızlı yıpraniyor
Kablo kırık işte şarja taktığında o kablonun ucu ısınıyor mu ben telefonu vermeden 4 kere değiştirdim bana soruyorlar kablonun kırık olduğuna emin misin diyorlar evet diyorum telefonu vermiyorum ertesi gün kabloyu teslim alıyorumBenim kablonun dübünde şöyle bir açılma olmuş garanti kabul edermi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
servisi aradım servis kullanıcı hatası yoksa bakar aynı gün teslüm ederiz dedi de kullanıcı hatasından kastı ne bilemedim birde cihazıda istedi nedense
Benim kablonun dübünde şöyle bir açılma olmuşBen kırık diye 4 kere değiştirdim kablo kırılınca ısınıyor kablo nun ucu 1 dk Büke sürmeden alev gibi ısınıyor suyun kaynama derecesi kadar yani çok hızlı yıpraniyor
Kullanıcı hatası değilBenim kablonun dübünde şöyle bir açılma olmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgaranti kabul edermi servisi aradım servis kullanıcı hatası yoksa bakar aynı gün teslüm ederiz dedi de kullanıcı hatasından kastı ne bilemedim birde cihazıda istedi nedense
Şimdi götürsemmi götürmesemmi kullanıcı hataso derler mi bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?