Haber Samsung Galaxy S6 Egde Çekiç Testi

Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Egde Çekiç Testi
İçimizi açıtan bi video tabikide
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bir şeyi test etmek bu değildir, beynini fazlasıyla kullanan birini izliyoruz.

mhmtkrtp

Üye
Yok kardeş bu telefonda olmamış. Bem ki hergün çekiçle telefona dalan adamım böyle çabuk dağılanını görmedim. :P

MaxipmaN

Üye
gorllia glass 4 fıs çıktı

Dalga geçiyor resmen saçmalık.

xmustx

Üye
Napsın samsung düşmanıdır kesin

0MG90

Üye
Test işte ne bekliyorsunuz, herkes drop test mi çeksin? Yorumlara bak ya, marka sevginizi bu kadar belli etmeyin.

Araba ureticileri test yaparken uçurumdan aşağı mi atiyor ? Mantikli ve akilli olmak lazim biraz drop testi bile 2metre yuksekten yapan var elinden duser cebinden duser gorende kartopu oynar gibi telefonla oynuyoruz sanir.

0MG90

Üye
Bu yorumları buraya atan tek sizlersiniz gerçekten. Diğer forumlara bakın biraz.

Diğer forumlara bakacak olsak burada işimiz ne. Sniper ve GoPro alıp YouTube da para kazanmak için telefonlara ateş eden akıl yoksunu adamın yaptığından başka bir şey değil bu.

Akılsızca ve mantıksızca fikirler beyan ediyorsunuz demedim, forum kalitesiz de demedim. Marka sevdanızı abartıyorsunuz dedim.
Anladım ben öyle bir fikirde bulunmadım yalnız forumda ismi S6 yerine Zx veya Mx yazsaydı kimse siz gibi marka sevdanız'ı abartıyorsunuz demezdi dedirtilmezdi.

Tepkiler: Luck Star

0MG90

Üye
Anladım ben öyle bir fikirde bulunmadım yalnız forumda ismi S6 yerine Zx veya Mx yazsaydı kimse siz gibi marka sevdanız'ı abartıyorsunuz demezdi dedirtilmezdi.
Ya bu benim fikrim sana ne. Atılan yorumlara bakınca onu anlıyorum özellikle hangi telefonları kullandıklarına bakınca.

Ya bu benim fikrim sana ne. Atılan yorumlara bakınca onu anlıyorum özellikle hangi telefonları kullandıklarına bakınca.
Sanane diye birşey olamaz sen burda eleştiri yapıyorsun sonra sanane diye sıyrılmaya çalışıyorsun eleştiri hakkın varsa eleştirilenlerinde cevap hakkı vardır.

Tepkiler: xmustx