Haber Samsung Galaxy S6 edge+ batarya performansı

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yani bilmediğim için haklisindir bişey diyememde mesela çözünürlükten kastım yani renk ayarı felan gibi z2 den sonra z3 ün paneli aynıydı ama daha parlak ve daha keskin
Pixel dizilimi değişmiş olabilir
Amoleden sonra 1080p ips ye geçtim
İlk geçtiğimde pixelleri sayabiliyorumdum özellikle yuvalak hatlarda amoled daha yumuşak görüntü veriyor gibi hissetim
Ama 1080p daha net

Koradam

Üye
2k ekran ve sonrası sadece biz yenilik yaptık gelin alın havasında. Tamamen pazarlama ile ilgili ve gereksiz bana göre.
Amoled ekranda her bir pixel kendi rengine sahip olduğu için fark ediyor Note 3 ile Note 4 e bakarsanız ekranın keskinliğini fark edersiniz

0MG90

0MG90

Üye
Amoled ekranda her bir pixel kendi rengine sahip olduğu için fark ediyor Note 3 ile Note 4 e bakarsanız ekranın keskinliğini fark edersiniz
Amoled ekranı bilmiyorum kullanmadığım için

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

her 3 renk 1 pixeli canlanrıyor
ama yeşil rengi 2 pixel birden kullanabiliyor

1 pixel tamamen kapanmak yerine sadece teki kapanarak daha yumuşak bi görüntü oluşuyor

yani kapanan kısım dikdörtgen olmadığı için merdivenmiş gibi bi görüntü oluşmuyor

kötü yanı düz bi siyah çizgi ips de daha keskin görünür
Amoled ekranı bilmiyorum kullanmadığım için
Amoledi özleten tek şey ekrana bandırınca :ehe sıvı akıyormuş gibi bi görüntü oluşmuyor

Üst Alt