Haber Samsung Galaxy S6 Android Oreo Güncellemesi Alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Android Oreo Güncellemesi Alacak
Samsung'un 2015 amiral gemisi Galaxy S6'nın da Android 8.0 Oreo güncellemesini alacağı ortaya çıktı.


Güney Kore merkezli üretici Samsung, Android 8.0 Oreo güncellemesinin beta sürümünü Galaxy S8 kullanıcılarına göndermeye başladı ve Galaxy S7'nin de bu yeni güncellemeyi alacağı doğrulanmıştı. Şimdi ise 2015 amiral gemisi Samsung Galaxy S6'nın da Google'ın en yeni Android güncellemesini alacağı ortaya çıktı.

Reddit kullanıcısı CyberConCoder, aslında destek merkezleri bu tür bilgi için en doğru kaynak olmadığı halde, dört farklı Samsung müşteri temsilcisinden onay aldı. Bu nedenle çok sayıda müşteri tenin aynı bilgiyi vermiş olması, bu haberin doğru olma ihtimalini artırıyor.



Ekran görüntülerinde, üç temsilcinin de verdiği bilgilerin, birbirleri ile tutarlı olduğunu görüyoruz. Müşteri temsilcileri, Samsung'un Galaxy S6 için bir yükseltme güncellemesi planladığını söylüyor ancak güncellemenin tam ne zaman yayınlanacağı ile ilgili olarak çok fazla detay girmiyorlar. Hatta, Samsung çalışanlarından bir tanesi, süpervizörün bu bilgiyi doğruladığı belirtiyor.

Üç kuşaktan daha eski bir akıllı telefonu yeni güncellemelerle desteklemek, Android akıllı telefon üreticilerinin nadiren yaptığı bir şeydir. Hatta Samsung'un güncelleme desteği konusunda sabıkalı olduğu yorumları da yapılır. Ancak umarız bu eğilimde bir değişiklik göreceğiz.
Samsung Galaxy S6 Android Oreo Güncellemesi Alacak
 


OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
j7 2016'ya gelir ellam ? heyecanlandım bak şimdi :biggrin:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
berkoni

berkoni

Üye
inşallah bekliyoruz haydi samsung göster kendini
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt