ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
20 mp ha?
Dedikodular bitmiyor. Bir 2gb ram diyorlar bir 2k ekran diyorlar. Çıkınca göreceğiz artık...
Ayrıca 2K ekrana Adreno 330 koymak göz boyamaktan başka bir şey olamaz. Dandik ekran kartlarını koydukları pcleri i7diye daha pahalıya satmaktan farklı bir şey değil bu.
Hepitopu 5" bu ekranlar. 1080p neye yetmiyor?
Bence Böyle Olmamalı Çok Değişik Özellikler Olmalı Klasik Özellikler Var Ekran Ve Kamera Hariç
Onu onlara değil kullanıcılara sormak gerekiyor adam diyorki bunun kamerası daha iyi bunu alırım samsung da rekabetten çekilmeyip hemen kamera üzerine yöneliyor Daha sonra diyorki bunun ekranı daha iyi çıkacakmış bunu bekler alırım diyor yine samsung ekran yapıyorTamamen bize bağlı çalışıyorlar arkadaşlar rekabeti biz üretiyoruz
Peki senin dediğin gibi değişik özellikleri olsun yemek yapsın evi temizlesin
Kardeşim bi telefondan daha ne bekleyebilirsin arabamı sürsün ? Ev mi inşa etsin ?
Önemli olan yazılım. Artık touchwizde yenilikler yapmalı. Touchwiz Samsung'un en büyük sorunlarından biri haline geldi. Daha hafif bir arayüz sunabilir. Donanım oldu bitti işte, daha göz boyamaya lüzum yok. FHD/Snap800 ver gitsin. Kamerayı, hoparlörü, kasayı filan düzenle.
Aslında cihazı alınca Stock Android ve Samsung'un Sony'nin HTC'nin düzenlediği Android diye 2 seçeneğimiz olsa birini seçsek güzel olurdu.
Kimse ütü yapsın demiyor. Artık farklı şeyleri onlar bulsunlar, onu da biz bulacaksak ohooo...
Peki bundan kastın ne ? Hangi farklı şeyler ?
Du samting ne bileyim ben. Sürekli ekran çözünürlüğü büyütmekle standart kullanıcıyı kandırır, parasını kazanır ama bizden övgü alamaz.
Du samting ne bileyim ben. Sürekli ekran çözünürlüğü büyütmekle standart kullanıcıyı kandırır, parasını kazanır ama bizden övgü alamaz.Mesela LG G Flex farklı bir olaydı.
Yazılımsal yenilikler olabilir, her seferinde lüzumsuz şeylerle şişirilen yazılım yenilenmesinden bahsetmiyorum, daha temiz bir şey.
Daha iyi bir TouchWiz ile karşılaşacağımızı umuyorum. 1 sene boş durmamışlardır. Yazılıma ağırlık vereceklerini açıklamışlardı bakalım ne ile karşılaşacağız.
Yav tamam sen haklısınAdamın daha hangi sensörleri neleri bulduğu belli değil Sadece kutunun arkasındaki cpu gpu ram ekran çözünürlüğü kameradan yola çıkarak hemen kötülediniz
Sony xperia z1 compact ? canavar gibi diyorsunuz ne özelliği var ?
Lg g3 çıkıncada aynı şekilde ekran kamera ram gpu cpu değişecek ? ve sensörlerinde yarısı samsungdan çalma olacakBunu herkes biliyor
Ben haklıyım tabiki.
1.si S5'i kötüleyen hiç bir yorum yapmadım. 2K çözünürlükte ekran dedikoduları kötüler yorumlar yaptım ki bu da her firma için geçerli.
2.si Z1 Compacta canavar gibi demedim ama fiyat olarak beni şaşırttı. Özellikle 2200lük Z1den sonra.
3.sü G3 aynı şekilde ekran/kamera/gpu... değiştirerek geldiğinde aynı yorumları ona da yaparım.
Beni de herkes biliyor, en azından takip eden, hangi cihaz neyse o şekilde yorum yapmaya çalışıyorum. Her seferinde Samsung'a ufacık bir laf geldiğinde savunmaya geçiyorsun ki buradaki laflarında hepsi haklıdır. Bir Samsung kullanıcısı olarak senin de düşüncelerini belirtmeni beklerdim aslında ama daha hiç bir zaman böyle bir şey göremedim.
:) Peki senin dediğin gibi değişik özellikleri olsun yemek yapsın evi temizlesin :) Kardeşim bi telefondan daha ne bekleyebilirsin arabamı sürsün ? Ev mi inşa etsin ?[/quote' Alıntı:Mesela, Ön Kamera 5mpx Olabilir,Batarya 3200mAh Olabilir,Android 5 Olabilir ,Snapdragon 805, Ekstra Sensörler Koyulabilir Parmak İzi Gibi, Müzik Çalar Geliştirilmeli , Kameraya Optik Lens Takılabilmeli Sony'lerdeki Gibi Bir Çok Eksik Özellikler Var Kardeeşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?