Samsung Galaxy S5 Mini resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Mini resmi olarak duyuruldu
Samsung Galaxy S5 Mini akıllı telefon resmi olarak duyuruldu. Galaxy S5 Mini 4.5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gücünü 1.4GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 yongasetinden alıyor. 1.5GB sistem belleği bulunan telefonun 16GB arttırılabilir dahili hafıza kapasitesi mevcut.

8MP çözünürlüğünde arka kamerası bulunan telefon 1080p çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemi ile çalışan telefonun 2100mAh batarya kapasitesi mevcut.

131.1 x 64.8 x 9.1mm ölçülerinde ve 120gr ağırlığa sahip olan akıllı telefonun bu ay içerisinde Rusya'da satışa sunulması bekleniyor.

Ekli dosyalar

Hasand.

Hasand.

Üye
S5 gıbı olmasında

0MG90

0MG90

Üye
S4 mini'den tek farkı çözünürlük ve batarya mı?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Fiyatı mini olmadıktan sonra yaramaz diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tipi dışında güzel telefon. Fiyatı önemli tabi ki :DExynos 3 chipset ve Mali-400 GPU :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
msy2017

msy2017

Üye
fiyatı uygun olursa ben düşünebilirim.

0MG90

0MG90

Üye
Z1 Compact 1200'e kadar alınabilirken bu cihazların satması çok saçma bence

• Beğen
Tepkiler: Dede
beytullah6767

beytullah6767

Üye
S5 den şık olacağı kesin :D

ismailozcn

ismailozcn

Üye
479 euro (650 dolar) çıkış fiyatı

Invoke

Invoke

Üye
Çöpotoş

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Dede
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bence çöp

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Pahalı

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Çöp falan değil gayet başarılı bir telefon olmuş. Parmak izi okuyucusu, toz-su geçirmezliği her minide olan bişey değil. Uygun fiyatlara düştüğünde alınabilir. Ama satması için 1100 tl'yi geçmemeli bence gerçi Xperia M2'nin bile 1000 tl'den giriş yaptığı bir ülkede bu telefon 1300 tl'ye çıkarsa hiç şaşırmam.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

burak1011

Üye
Fiyatı uygun olursa anca o da sirf parmak izi okuma var diye satar değilse pek sanmıyorum.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
s4 mini 1100 gibi fiatla girmişti buda 1300 den aşağı girmez ve fazlada alıcı bulmaz

• Beğen
Tepkiler: burak1011
0MG90

0MG90

Üye
Bencede çöp değil. S4 mininin gördüğüm tek sorunu pili. (Telefon benim değil,arayüzü bilemem) fiyatı 1000 civarı veya altı olsa satılır.
Moto G 650 ye kadar düştü sonuçta.

Invoke

Invoke

Üye
Fiyatı uygun olmayacağı için.
Touchwiz için.
Desteği çabuk kesileceği için.
Plastik için.
Çöp.
Ha gelse adam gibi fiyattan alınır, neden alınmasın. Ama gelmeyecek.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
@0MG90 pil mi :ah asıl s4 mini pil konusunda çok iyi. Ancak siyahlar sorunlu olabiliyor bu da samsung'un hatası aynı modelde renge göre batarya veriyor ve siyahların çoğu sorunlu.

s5 miniye gelirsek bence 4.5 diye mini olmaz :) Mini demek en fazla 4.3'dür zaten bu boyutun üstü tek el kullanıma pek uygun değil. Bir de mesela s3 mini ile s4 mini kıyaslayınca arada belirleyici farklar var ancak s5 mini de artı pek birşey yok. Zaten s5'in de s4'ten çok artısı yok ayak uydurmak için çıkarılmış bir cihaz.

Üst Alt