Samsung Galaxy S5 metal kasa ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden bir tanesi olan Samsung, özellikle Galaxy S modelleri ile büyük başarı kazanmış durumda. Her yeni modeli ile satış rekorları kıran firma 4 Eylül tarihinde de yeni üst seviye akıllı telefonu olan Galaxy Note III’ü sunmaya hazırlanıyor.

Samsung, Galaxy S Serisi‘nin en son üyesi olan Galaxy S4‘ü geçtiğimiz Nisan ayında sunmuştu. Tasarımı ile de oldukça beğenilen Galaxy S4′ün bir çok farklı versiyonu da sunuldu. Bunlar arasında Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Active yer alıyor. Ayrıca Güney Kore‘de de LTE-A desteği sunan Galaxy S4 LTE-A‘yı sunmuştu.

Her ne kadar gözler şu anda sunulacak olan Galaxy Note III‘de olsa da şimdi den yeni Galaxy S5 hakkında bilgiler gelmeye başladı bile.

Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note akıllı telefon modellerinde şimdiye kadar hep plastik kasa kullanmayı tercih etmişti. Ancak ETNews üzerinden gelen bir habere göre Samsung, 2014 senesi içerisinde sunacağı yeni akıllı telefonu Galaxy S5‘de metal kasa tasarımı kullanacak.

Samsung‘un yeni akıllısının metal aksa ile gelmesi, sabit batarya kullanımı da sunabilir. İlerleyen günlerde yeni bilgilerin gelmesini umuyoruz.

fk555897

fk555897

Üye
Samsung'un tasarımda bazı değişiklikleri yapması gerekiyordu. Eğer S5 metal kaplama ile gelirse çok güzel olur.

Metin137

Metin137

Üye
bilgi için teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
S4 ile tasarım farklılaştı bence. Aynı tasarım çizgilerini metal ile güçlendirirse iyi olur.

Invoke

Invoke

Üye
Bence de hoş olur :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Keskin köşeler ve daha ince tasarım artı metal kasa ve yüksek veri depolama alanıda konuşulanlar arasında :oke:.Umarım bunların hiç olmasa bir kısımı olur.:)

enterneoll

enterneoll

Üye
ben s3 ve s4'den memnunum hatta metal olmasa sevinirim metal olucak üstüne kap takıcaz :D ne anladım en azından en hafif nasıl oluyorsa öyle olsun ve kapak çıkartılırsa iyi olur

smh60

smh60

Üye
ağır olursa kötü

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bekliyoruz :) :tşk:

MaxipmaN

Üye
ekranın kırılmaya dayanıklı olması daha önemli metal kasa da bi nebze kerşılar herhalde

MaxipmaN

Üye
ekranın kırılmaya dayanıklı olması daha önemli metal kasa da bi nebze kerşılar herhalde

Anil-D

Anil-D

Üye
ozaman s4 ucuzlar ne zaman cıkıcak tam

Anil-D

Anil-D

Üye
pm ne bi bakarmısın

MaxipmaN

Üye

Ekran konusunda bir sorunu yok. S4 ilk Gorilla Glass 3 kullanan akıllı telefon.

Nisan-Mayıs gibi çıkacaktır. S4'ten 1 sene sonra yani.

tesletde çatlıyor sıkıntı o:ağlarım:

Anil-D

Anil-D

Üye
ben memnunum telefonumda neyse

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
hikmet366

hikmet366

Üye
karbon fiber bekliyorduk ama olsun .

sizce s3 s4 gibi telefonlar var ken s5 tutar mı :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
karbon fiber bekliyorduk ama olsun .

sizce s3 s4 gibi telefonlar var ken s5 tutar mı :hmmm

Cep telefonları çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Sadece kendi ülkemiz açısından bakmamak gerekir. S5'te en büyük yatırımın ses ve kamera olacağını düşünüyorum ben. Donanım konusunda zaten günün en iyilerinden olacaktır. Satmaması için bir sebep yok.

Teknoloji her gün yenileniyor ama biz bu sisteme yetişemeyiz. Örneğin S3 kullanan veya benim gibi S4 kullananlar S5 alamayabilir ama zaten elindeki telefon ona yeter ve kullanmaya devam eder...

Üst Alt