teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tekrar ediyorum, sadece yeni güncellemeler için geçerli.S5 de ki frameworkü kapalı şekilde diğer cihazlarada vermişler bu kadar basit.kitkat olmayan note 2 yada s3 de çalışmasını beklemeyin.Altındaki telefonlardan ise direkt ümidi kesin.
He soylemeyi unuttum: Ben build.propu degistirmedim direk vrtheme olarak yaptim. Arkadasin dedigi dogru framework farkli oldugu icin S4 ve asagisinda calismazTekrar ediyorum, sadece yeni güncellemeler için geçerli.S5 de ki frameworkü kapalı şekilde diğer cihazlarada vermişler bu kadar basit.kitkat olmayan note 2 yada s3 de çalışmasını beklemeyin.Altındaki telefonlardan ise direkt ümidi kesin.
harika nasıl kırmızı yaptın wanam xposed miBUDA BENDENS4
harika nasıl kırmızı yaptın wanam xposed mi
rica ederim.cihaz nedir belki konuya bakan arkadaşlar merak eder.dogrudurtşk.ederim bu arada
teşekürler.s4 4.4.2
teşekürler.
BUDA BENDENS4
CM'de onu yapamazsın wanam xposed çalışmazcyanogenmod mu kullanıyorsunuz
zaten stock rom dışı hiçbir yazılımda olmazCM'de onu yapamazsın wanam xposed çalışmazBüyük ihtimalle farklı bir launcher kullanıyor
CM'de onu yapamazsın wanam xposed çalışmazBüyük ihtimalle farklı bir launcher kullanıyor
Ama bildirim çubuğunun yapısını değiştiremez yine de samsungun stock systemui si olduğu bellicm ve nexus cihazlar için wanam kit vardı
Ama bildirim çubuğunun yapısını değiştiremez yine de samsungun stock systemui si olduğu belli
Yapısını değiştiremez dedim rengi tonu ve ikonları değiştirilebilir sonuçta ve stock roma göre daha fazla hazır teması varcyanogenmod romlar o dezavantaji var ozmn
Yapısını değiştiremez dedim rengi tonu ve ikonları değiştirilebilir sonuçta ve stock roma göre daha fazla hazır teması varBu da bi avantaj
Cihazının S4 Note 3 olması lazım.Bazı S3 ve Note 2 lerdede işe yaşadığı söyleniyor.sa kardeşler bende buil.prop değişmiyor neden
Kitkat yuklu olmasi lazimCihazının S4 Note 3 olması lazım.Bazı S3 ve Note 2 lerdede işe yaşadığı söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?