Samsung Galaxy S4 ve LG G2

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 ve LG G2
Slm değerli maxicep ailesi bu iki cihaz arsında kaldım sizce hangisini almalıyım bu arada ikinci el alacağım hangisini tavsiye edersiniz performans kasma ısınma şarz v.s her türlü konuda beni yarı yolda bırakmayacak bi cihaz olmasını istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar.

yeumyang

yeumyang

Moderator
ben olsam g2 alırdım

skylinegti

skylinegti

Üye
kesinlikle g2...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
G2 olabilir
S4 lollipop ile performans kaybına uğradı baya :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Donanımsal olarak G2 her yönden iyi. Benim kişisel tercihim S4 Black Edition.

Polymath

Polymath

Üye
Bu ikisi arasinda lg g2.. Yalniz 32gbni a g2nin. Hafiza karti girişi yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
güncellemesini söyledigim biri vardı söyleyeyim güncellemesin o zaman
Ben rusya yüklemiştim ilk zamanlar bana daha performaslı geldi. Wipesiz kurduysa programlarda hasar olmuş olabilir.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
güncellemesini söyledigim biri vardı söyleyeyim güncellemesin o zaman

Hem kasılmalar oluyor TouchWiz launcherinde hemde pil aşırı hızlı tükeniyor Kitkat a göre çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum güncellemeyi. Getirisi yok ama götürüsü var :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
Ben rusya yüklemiştim ilk zamanlar bana daha performaslı geldi. Wipesiz kurduysa programlarda hasar olmuş olabilir.
güncellemedi ben güncelle demiştim gerek yok falan dedi sonra nasıl güncelleyecegiz demişti
Hem kasılmalar oluyor TouchWiz launcherinde hemde pil aşırı hızlı tükeniyor Kitkat a göre çevremdeki kimseye tavsiye etmiyorum güncellemeyi. Getirisi yok ama götürüsü var :)
teşekkürler söyleyeyim güncellemesin o zaman sonra bana söylemedigini bırakmaz

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar peki Sony Xperia z bunlara dahil etsek nasıl olur

csbaz

csbaz

Üye
G2

Invoke

Invoke

Üye
Sağolun arkadaşlar peki Sony Xperia z bunlara dahil etsek nasıl olur

Slm değerli maxicep ailesi bu iki cihaz arsında kaldım sizce hangisini almalıyım bu arada ikinci el alacağım hangisini tavsiye edersiniz performans kasma ısınma şarz v.s her türlü konuda beni yarı yolda bırakmayacak bi cihaz olmasını istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Üçü arasından G2 derim ben.

Üst Alt