Tavsiye Samsung Galaxy S4 Spot Mal

Asus.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Spot Mal
ben galaxy s4 mini değil spot alacağım ama kararsızım bozulr falan ama 5-6 kişide gördüm hatta biri 2 aydan fazla kullanıyomuş kastığını bile görmedim diyor buralarda fitayı 380 tl ama tanıdık sayıldığı için 250 ye alacağım tabi sizin önerilerinizi göz önünde bulundurup

Spotu bırakıp, orjinalini alacağından emin olabilirsin. O yüzden almanı tavsiye etmem.

Yurtdışında fiyatı 450-500 dolar burda nasıl 250 tl oluyor çakmadır o telefon.

Tepkiler: .caner.

LimePie

Üye
paranı boşa harcama her zaman orjin al biriktirip daha iyi bir cihaz alabilrsin

Tepkiler: .caner.

fk555897

Üye
Bu tür telefonlara yönelmeni tavsiye etmem. Onun yerine 2. el S3 Mini alabilirsin. Çok daha kaliteli bir telefon olduğundan emin olabilirsin.

blackaid

Üye
spot mal almak riskli ilerde arızalandığında parça bulması tamir edilmesi sorun olabilir ayrıca kamerasını özelliklerini iyi kontrol et genelde kamerasının kalitesiz olması gps nin çalışmaması ve hafızasının gerçeği göstermediği gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz alma durumu olursa cihazı iyice kontrol edin

KayraBey

Üye
Replika cihaz... her türlü çöp...

Tepkiler: dayannight
android yüklü olduğu için uygulama yüklersin fakat kullanmaya başlayınca sıkıntılar ortaya çıkacaktır

Son düzenleme:

Asus.

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaşım 5 aya yakın kullanıyor fakat arıza kasma gibi bi durumu yok

Jan

Üye
Bende de var galaxy s4 mini 7 8 ay oldu hala bir sıkıntısı yok tavsiye meselesi değil al kullan pişman olursan almazsın birdaha 300 tl ye aldım aldığım kişide tanıdık üstelik ..

Sağlığınıza Yazık Normal Cihazlarsa Sar Değeri Belli Bir Sınırı Geçmezken Bu Cihazlarda Belli Değil 3 Kuruş Eksik Veriyim Yerine Sağlığınızı Düşünün Hatta Toplumun Sağlığını Düşünün ..

Tepkiler: Jan

Jan

Üye
1 veya 2 milyar lazım sağlığım için versene kardeş ? kimse vermez bizim gücümüz buna yetiyor naaaaparsın ben tavsiye ediyorum demiyorum ama etmiyorumda demiyorum kullanıyorum gayet te sağlıklı iyi hoş hızlı kamerası süper oyunlar internet vs hızlı hd kısacası milyarlar dökülen telefonlar ile aynı özelliklerde sıkıntısı da yok o sağ ben selamet kardeş okeyto

okeyto diyorsun ben sağlıgım için bir cihaza 2000tl veririrm hatta veriyorumda ben salakmıyım hayır erkeklerde kısırlığa kadar yolu var radyasyonun paran yetmiyorsa atıyorum 300tl ye çin malı s4 alcagına 300 tl ye internete giren kameralı orta seviye bir cihaz alabilirsin. ha sen dersenki aman boşver ben bi cihaz için sağlığımdan vazgeçirim diye orasını kendin bilirsin ..

Jan

Üye
Çin malı ayrı Spot ayrı 3 tane S4 mini yanyana idi adam aldı birini kapağını açtı dur bu değil dedi baştakini alıp verdi neden ? çünkü onda made in china yazıyor ama bana verdiğinde yazmıyor buda bi fark Spot ürünün tek farkı kutusu ve garantisi olmamasıdır kardeşim hadi hayırlı günlerHe birde erkeklerde diyorsun sen erkek değilmisin?

Asus.

Üye
    Konu Sahibi
evet Jan arkadaşım dediğine katılıyorum spot ayrı çin ayrı çakma ayrı zaten çin dediğiniz samsungların üstünde samsung yazıyor ama TRİDENT bnce spot uygun geçen bi arkim 2. el s3 spotla kendi kalvyeli nokia telini takas etti üstüne 30 tl alacak spotlar güzel bnce