Samsung Galaxy S4 Rom V3.0

merhaba ben çin malı s4 kullanıyorum telefonum download moduna girmiyor yardımcı olur musunuz.

bakko_01

Üye
kolay gelsın bugera hocam senın verdıgın romları harfıyen yerıne getırerek kurdum ama ıkısındede acılıs ekranında kaldı ılk olarak leged v6 mfınalı kurdum google yazında kalıyor acılıp kapanıyor ama aynı sekılde kalıyor bıraz oncede s4 kurdum oda aynı sekılde hata verıyor telefon dıscovery 16 g yardım edersen sevınırım suan orjınal jelly kurum kullanıyorum..

bakko_01

Üye
androidi kac derken hocam 4.2.1 surumu
3.4.5 cekırdek surumu

Merhaba,romu anlattıgınız sekılde kuruyorum fakat acılıs ekranında samsung galaxy s4 yazısında kalıyor telefon ve acılmıyor ama baska rom deenedıgım zaman oluyor nedenı nedır acaba lutfen yardımcı olurmusunuz

herşey güzel ama benim tele romu kuramadım bir türlü her şeyi yapıyorum fakat galaxy 4 yazısı cıkıyor bir süre sonra iki defa gidip geliyor sonra yine aynı yazı çıkıyor bir yardım edin lütfen
Kardes hersey guzel fakat yukluyorum tel acilis ekraninda kaliyor ilerlemeiyor bar yardim edin lutfen ya

Arka kamera çalışmıyor bende o yüzden kamera simgesi de gözükmüyor. romu değiştirecektim fakat telefon samsung yazısında açılıp kapanıyordu tekrar yükledim aynı romu ben de hala kamera yokk ama. yardımcı olursanız sevinirim

legolasd

Üye
Tesekkurler on numara rom tek eksigi bildirim ışıgı

Tepkiler: muslumcu46

HakanLJ

Üye
romu kurudm hiç bir sıkıntı yok stabil çalışıyor ama sim yönetimi butonu sönük cihaz hiç bir şekilde sim i görmüyor her hangi bir çözümü varmıdır. Direk rommu değiştireyim.

Gmd 2 miniye nasıl yükleyebilirim 8gb?

Yav problemleri görünce yükleme konusunda tereddüte girdim şimdi. Kamera ya da diğer konularda problem yaşamayan var mı? Memnun olanlar problem yaşamayanlar da yazsa cesaret verir açıkçası. Çünkü son mb larimla romu indireceğim Tereddüdüm de o yüzden

Yav ben nasıl konunun tarihini dikkate almam şaşıyorum kendime konuyu hortlatmışım resmen . Mb larda boşa gitti bu arada. Bi de imei silindi . Yedek de yok .hayırlısı bakalım