Samsung Galaxy S4 Mt6575 480*854 Rom Istegi

Sponsorlu Bağlantılar

özcan kana

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Mt6575 480*854 Rom Istegi
Merhaba Arkadaşlar
Forumda yeniyim makedonyadan samsung galaxy s4 854*480 cozunurluge sahip bir telefon aldım telefonda mtk 6575 işlemci bulunuyor telefon siyah ekranda kalıyor açılmıyor recovery mod a girebiliyorum fakat faydası yok

telefona s3 rom yuklemeye kalktım aynı çipset ve çözumurluklu fakat sp flashtool telefonu önce göruyor sonra gormuyor driverler kurulu bilgisayarım w8 kabşloda bir problem yok bu telefona başka yöntemle rom yuklenır mı

açılmayan telefonlara nasıl hangı yontemle rom yuklenıyor

ilginiz için şimdiden teşekkurler

dayannight

dayannight

Üye
bendede galaxy s3 vardı gps çalışmıyordu her yolu denedim gps yüksek yerlerde çalışıyordu onun dışında yolda sokakta çalışmıyordu.Bunun için rom farklı bir rom yüklemeye çalıştım hangi romu denediysem olmadı aynı sendeki gibi siyah ekranda kalıyordu telefon.Sonra kendi romunu sitelerde arayarak buldum.Tek tek denedim.Sonra yükledim telefon çalıştı fakat tekrar başa dönmüş oldum.Boşa zaman kaybı.Rom yükleme sebebini bilemiyorum fakat bu tip telefonların çoğunda uygun bir rom yok sadece kendi romu ile çalışıyor.Forumlarda ve sitelerdeki android den anlayanlar çok satılan mtk s3 ve s4 modellerinin aynı romunun birkaç hata yada eksiklerini düzenleyip yeni rom diye forumlara yüklüyorlar.
yapman gereken aynı romun yedeğini bulmak.Telefonu çalıştırınca da yedeğini almayı unutma ilerde bu sorunla karşılaşırsan lazım olur.
rom bulduğum site burada birçok çin telefonlarına ait romlar var.Youtube da mtk telefonlarına nasıl rom yüklenir anlatıyor
Ayrıca gps çalıştırdınmı? onunda ayarları var bu sitede bende işe yaradı fakat gps veriöli çalışmıyor.

özcan kana

Üye
    Konu Sahibi
bendede galaxy s3 vardı gps çalışmıyordu her yolu denedim gps yüksek yerlerde çalışıyordu onun dışında yolda sokakta çalışmıyordu.Bunun için rom farklı bir rom yüklemeye çalıştım hangi romu denediysem olmadı aynı sendeki gibi siyah ekranda kalıyordu telefon.Sonra kendi romunu sitelerde arayarak buldum.Tek tek denedim.Sonra yükledim telefon çalıştı fakat tekrar başa dönmüş oldum.Boşa zaman kaybı.Rom yükleme sebebini bilemiyorum fakat bu tip telefonların çoğunda uygun bir rom yok sadece kendi romu ile çalışıyor.Forumlarda ve sitelerdeki android den anlayanlar çok satılan mtk s3 ve s4 modellerinin aynı romunun birkaç hata yada eksiklerini düzenleyip yeni rom diye forumlara yüklüyorlar.
yapman gereken aynı romun yedeğini bulmak.Telefonu çalıştırınca da yedeğini almayı unutma ilerde bu sorunla karşılaşırsan lazım olur.
rom bulduğum site burada birçok çin telefonlarına ait romlar var.Youtube da mtk telefonlarına nasıl rom yüklenir anlatıyor
Ayrıca gps çalıştırdınmı? onunda ayarları var bu sitede bende işe yaradı fakat gps veriöli çalışmıyor.
tesekkur ederim cavusum gprs sorununu halletmistim ben bu sitede verilen modellerde telefonlarin ekran cozunurlugu yazmiyor onun icin indirip kurmuyorum bendeki isletim sistemi w8 zorlarsam w7 de bulabilirim ama spflashtool verimli bir sekilde sadece xp de calisiyor diger sistemler gormuyor

telefona rom yukleme sebebim telefon bir launcer editlemesinden sonra siyah ekranda kaliyor ve acilmiyor

Üst Alt