Samsung Galaxy S4 Haberini Yalanladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Haberini Yalanladı
Samsung'un iPhone 5'e yanıt olarak Galaxy S4'ün piyasaya çıkışını erken bir tarihe aldığı yönünde çıkan haberleri hızlı bir şekilde yalanlayan firma, mecvut ürünlerine vurguda bulundu.

Mayıs ayında piyasaya piyasaya giren ve 20 milyon adet satış başarısıyla firmanın en çok satan telefonu olan Galaxy S3, iPhone 5'in piyasaya sunulmasından sonra pek çok analist tarafından hala başarılı bir model olarak anılıyor.

Durum ne olursa olsun iPhone 5 sonrası Galaxy S4 söylentileri başladı.The Korea Times'a dayandırarak yaptığımız haberde Samsung içerisinden bir yetkilinin Galaxy S4'ün çıkışını 2013 başına aldıklarını ve MWC 2013'te tanıtılacağı vurgulanıyordu.
Samsung Electronics'in Twitter hesabından atılan Tweet ile Galaxy S3 sonrası çıkacak yeni S serileri ile ilgili haberler yalanlandı.

Açıklamada bunların sadece basit söylentiler olduğu ve bunlara inanılmaması gerektiği söyleniyor.
Tabiki Samsung 2013 yılında yeni nesil Galaxy S modelini tanıtacak. Fakat şimdiden yeni modelden bahsetmek epey erken. Ayrıca Galaxy S3, Appleile girilen savaşta iPhone 5'e göre zaten güçlü bir model. Galaxy Note 2'nin de bulunduğunu düşünürsek, Samsung'un acele etmesini gerektiren bir durum gözükmüyor. kaynak: sdn

avcitalip

avcitalip

Üye
sevindim vallaha :eller: s3'ü yeni almıştık :ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ya inşallah dahada büyütmezler ekranı yeter artık gittikçe büyüyor

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
    Konu Sahibi
ya inşallah dahada büyütmezler ekranı yeter artık gittikçe büyüyor
ekranın artık daha büyüyeceğini sanmıyorum. Çünkü örn. note 2 cep telefonluğundan çıkmış.Bundan sonraki çıkacak teller maksimum s3 ünkü ile aynı olur benim tahminim..

- - - Eklendi - - -

okadar da değil :ehe iphone 4s s2'den kötü mü yani ? :D

kendi telim diye demiyorum performans olarak tabiki kötü:ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
ekranın artık daha büyüyeceğini sanmıyorum. Çünkü örn. note 2 cep telefonluğundan çıkmış.Bundan sonraki çıkacak teller maksimum s3 ünkü ile aynı olur benim tahminim..

- - - Eklendi - - -

kendi telim diye demiyorum performans olarak tabiki kötü:ehe

iPhone mu kötü ? :allalla:

sasasahamza

Üye
telefonlar cebe sığmıcak

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s daha kötü s2 den.. ama performans olarak. ekran çözünürlüğü falan dersen 4s daha iyi.. ama işlemci olsun performans olsun ram olsun s2 alıyo..

Dostnametr

Üye
iphone 4s daha kötü s2 den.. ama performans olarak. ekran çözünürlüğü falan dersen 4s daha iyi.. ama işlemci olsun performans olsun ram olsun s2 alıyo..

Performans olarak İphone 4 bile S2 den iyi :) Donanım desen anlarımda performans bakımından Değil S2 S3 bile iphone'un yanına yaklaşamaz.

PriZm

PriZm

Üye
Eminmisin? herşey Ram-işlemci değildir.iPhone'da iOS'denilen süper optimize sistem var.

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
    Konu Sahibi

Eminmisin? herşey Ram-işlemci değildir.iPhone'da iOS'denilen süper optimize sistem var.
Ama sonuç olarak performans testlerinde samsung cihazlar daha üstün. Evet ios iyi bir işletim sistemi. kabul ediyorum. fakat ram işlemci çok önemli. örn: aynı şartlarda iki sistemede aynı işletim sistemi yükleseler farkı anlarsın. yani demek istediğim iphone da s3 ede android yükleseler s3 uçurtur iphone'u. ben olaya bu yönden yaklaşmıştım. ancak ios mükemmel. s3 e ios yüklesen bilgisayar gibi tel olur heralde :d:

PriZm

PriZm

Üye
Ama sonuç olarak performans testlerinde samsung cihazlar daha üstün. Evet ios iyi bir işletim sistemi. kabul ediyorum. fakat ram işlemci çok önemli. örn: aynı şartlarda iki sistemede aynı işletim sistemi yükleseler farkı anlarsın. yani demek istediğim iphone da s3 ede android yükleseler s3 uçurtur iphone'u. ben olaya bu yönden yaklaşmıştım. ancak ios mükemmel. s3 e ios yüklesen bilgisayar gibi tel olur heralde :d:
yanlış bir bakış açısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt