Samsung Galaxy S4 ekran çok şarj yiyor

Sponsorlu Bağlantılar

BerkeEmir

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 ekran çok şarj yiyor
Merhaba, öncelikle telefonumu 1,5-2 hafta önce aldım.Telefon şarjı çok gidiyor bunun akıllı telefonlarda normal olduğu söylendi ancak akşam %60 ile bıraktığım şarj sabah %10-20 arasında buluyorum.İnternette yazan her türlü öneriyi denedim ancak bir faydasını görmedim.Ekran %70 şarj yiyor gözüküyor aynı zamanda her türlü özelliği kıstım ekran parlaklığı bile en düşük seviyede.Telefonda şarj yiyenlerin resmi bilgisayarda ancak bu yazıma atamıyorum.Şimdiden :tşk:
 


EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Bataryanda bir sorun olabilir. Bi arka kapağı aç bataryaya bak eğer seri numarası AA şeklinde başlıyorsa sorun olabilir. Ayrıca wipe atmayı da dene.
 

osicik

Üye
kardeş senin bataryada sorun vardır ben interneti kapatıyorum bırakıyorum % 70 se yine % 70 te buluyorum Özcan rom kurulu ama senin dediğin kadar ışık hep açık dursa bile yemez o şarjı !!!
 

PhoneXOXO

Üye
.
 
Son düzenleme:

tomlybin

Üye
pil, onu AMOLED büyük bir sorun olduğunu, bu nedenle daha fazla pil harcamak gerek
 
tecno_man

tecno_man

Üye
sorun kesin bataryada garantiye yolla bence
 
Sucrofe

Sucrofe

Üye
S4'ün kronik sorunu. Her S4'te batarya sorunu var. Türkiye'deki S4'ler için konuşuyorum. İade edebilirsen et. Edemezsen bataryayı değiştir. Servise yolla.
 
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
S4 ve S5'in kronik sorunu dediği gibi. Samsung S serisinden pil performansı bekleme fazla, en fazla 5 saat ekran alırsın ondada tel 9 saat gider şarj ki benim şuana kadar alabildiğim en iyi değer bu. Satabiliyorsan sat.
 


Üst Alt