İstek samsung galaxy s4 çerçeve soyulması

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
2 senelik galaxy s var cihazin kozmetigi 10 uzerinden 9 o kadar duzgun kullaniyorum kenarlarda soyulma sifir hep kilfla kullandim ekranda cizik sifir hep jelatinle kullandim zaaaa :D

• Beğen
Tepkiler: lazye

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1 senelik s3 kilifla kullanıldı sıfır gibi hala. Kilifdan farkeder belki
yok kılıfla hiç hava almıyor içi toz toluyor falan söküp takarken daha fazla yıpratıyor. Zaten 1 buçuk seneden sonra iyice atıyor ama garantinin bittiği halde soyulmayan samsung yoktur heralde :)

heathrow

heathrow

Üye
6 aylık S4 kılıfla kullanıldı soyulma olmadı henüz.

MaxipmaN

Üye
S4 güzel telefon. 2 GB ram var telefonda. İşlemcisi performansı yeterli, uzun süre götürür. Güncelleme almayabilir, L güncellemesini almayabilir mesela. Güncelleme sorun değilse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
alacak L yi :)

• Beğen
Tepkiler: heathrow
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
yok kılıfla hiç hava almıyor içi toz toluyor falan söküp takarken daha fazla yıpratıyor. Zaten 1 buçuk seneden sonra iyice atıyor ama garantinin bittiği halde soyulmayan samsung yoktur heralde :)
sert plastik kiliflari degilde slikon kiliflari tercih edin düştüğünde darbeyide emer çıkarıp takmasida kolay olur :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Cihazimi garantisiz aldim sifir soyulma sahibinde diger telefonlara bakiulyorum hepsinde soyulma var benimkinde yok :D birde evet toz oluyo ici mecburen arada sirada bi sokup takiyorum yinede bisey yok

dayannight

dayannight

Üye
s3 de soyulma oldu hatta tuşlarında rengi attı 90 liraya değiştirdim samsung hala düzeltmemiş

babafre23

Üye
peki bu soyulan kenarlari iyice soyacak bir yöntem var mıdır
hani kenarlar tek renk olsun yarı parlak yarı mat olmuyor

Üst Alt