Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsteksamsung galaxy s4 çerçeve soyulması
Sponsorlu Bağlantılar
byAndroid
Üye
2 senelik galaxy s var cihazin kozmetigi 10 uzerinden 9 o kadar duzgun kullaniyorum kenarlarda soyulma sifir hep kilfla kullandim ekranda cizik sifir hep jelatinle kullandim zaaaa
yok kılıfla hiç hava almıyor içi toz toluyor falan söküp takarken daha fazla yıpratıyor. Zaten 1 buçuk seneden sonra iyice atıyor ama garantinin bittiği halde soyulmayan samsung yoktur heralde
heathrow
Üye
6 aylık S4 kılıfla kullanıldı soyulma olmadı henüz.
S4 güzel telefon. 2 GB ram var telefonda. İşlemcisi performansı yeterli, uzun süre götürür. Güncelleme almayabilir, L güncellemesini almayabilir mesela. Güncelleme sorun değilse gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
yok kılıfla hiç hava almıyor içi toz toluyor falan söküp takarken daha fazla yıpratıyor. Zaten 1 buçuk seneden sonra iyice atıyor ama garantinin bittiği halde soyulmayan samsung yoktur heralde