Haber Samsung Galaxy S3neo inceleme TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3neo inceleme TÜRKÇE
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kendi videomdur. Maxicep için çektim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

turancen

turancen

Üye
Kardeş inceleme iyi hoşta, telefonun ekranını bari biraz yakın çekseydin iyiydi, uzaktan pek bişey görükmüyor, ne oyunun grafikleri nede menüler, uzaktan gören telefonu s3 zannedecek :D bu sadece benim görüşümdür yanlış anlaşılmasın

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye
Nereden başladam yoruma bilmiyorum benim yorumum telefona değil size eğer bu işleri yapmak istiyorsanız ilk başta anlatıcağınız şeyleri sıralayıp planlayın ve karar verir samimi bir anlatım mı yapıcaksınız resmi bir anlatım mı bu konudada baya kararsızsınız ve telaffuzlarınız genel olarak sorun olmasada düzeltmenizde fayda var son olarak Bu videodan anladığım kadarı ile bu işe meraklısınız ama bilginiz şu an yetersiz duruyor bir dahaki videonuz olursa onda bakalım nasıl olucak

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Nereden başladam yoruma bilmiyorum benim yorumum telefona değil size eğer bu işleri yapmak istiyorsanız ilk başta anlatıcağınız şeyleri sıralayıp planlayın ve karar verir samimi bir anlatım mı yapıcaksınız resmi bir anlatım mı bu konudada baya kararsızsınız ve telaffuzlarınız genel olarak sorun olmasada düzeltmenizde fayda var son olarak Bu videodan anladığım kadarı ile bu işe meraklısınız ama bilginiz şu an yetersiz duruyor bir dahaki videonuz olursa onda bakalım nasıl olucak
Bu işe merakliyim ama video işine değil burda amacım sadece söz verdigim bana cevap veren kisiler için çektim
Kardeş inceleme iyi hoşta, telefonun ekranını bari biraz yakın çekseydin iyiydi, uzaktan pek bişey görükmüyor, ne oyunun grafikleri nede menüler, uzaktan gören telefonu s3 zannedecek :D bu sadece benim görüşümdür yanlış anlaşılmasın
Yorumun için teşekkür ederim

MaxipmaN

Üye
Güzel video telefon tahmin ettiğim kadar akıcı ekran uzak kalmış biraz evet

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ekran uzak kalmış bide görüntü net değil ama bu samsung un yazılımı nı hic beyenmiyorum bende tab3 Sm-t210 var suan rokkettab3,1 ve karasahin kernel le werewolf stabil blachwak kernel in bir sonraki buildi kurtadam kernel farklı Developer yaptı
Yani en çok su home tuşuna yarım saat basıp beklemeyi sevmiyom samsung larda ama rom atınca süper oluyor

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ederim. Maxipman ne kaar tahmin etmistin?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eline sağlık samsung kalitesi ekranda ve performansta kendini belli etmiş. Samsung bu telefona Lollipop vermeli bence performans olarak hiç eksiği gözükmüyor. Bir de hatalarından bir tanesi S3 Neo 4 çekirdekli diye biliyorum sen 2 çekirdekli demişsin.

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

• Beğen