Samsung Galaxy S3 Veya Htc One X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize Yaptığınız Yorumlar İçin Teşekkür Ederim. Birde Galaxy S3 'ün Siyah Modelinin Çıkacağı Hakkında Söylentiler Var. Ne Zaman Çıkar? Vede Fiyat Farkı Olur Mu ?

MasteLaa

Üye
Hepinize Yaptığınız Yorumlar İçin Teşekkür Ederim. Birde Galaxy S3 'ün Siyah Modelinin Çıkacağı Hakkında Söylentiler Var. Ne Zaman Çıkar? Vede Fiyat Farkı Olur Mu ?
Ne zaman çıkacağı bilinmiyor sanırım sen alacaksan şimdi siyah yok

Kafa karıştırmak istemem ama One X almanızı son güncelleme ile şiddetle tavsiye ederim MasteLaa kardeşim zaten tek tek açıklamış bize bi şey bırakmamış eğer ek olarak neden diye sorarsan seninle birebir pm atarak konuşabiliriz ama yine de S3 te kararlıysan hayırlı olsun

15097

Üye
Fiyatı aynı olur ama ne zaman çıkacağı belli değil

Uruloki

Üye

ekliyorum özel kernellerle one x 1.6 ghz dört çekirdek çalışabilmekte ve başka bir kernelle tegra 3+ ın hızına yetişebilmekte ayrıca gpu hızını ise 600mhz yapabilmektesiniz ki adamlar 520 de normal işlemci performansı özel kernel ve özel rom ile gl benchmark ın canını okumuşlardır isteyen xda ya bakabilir ki orada htc çalışanlardan birisinin android için en iyi SoC nin tegra 3 olduğunu yazmıştır ki nedenleriyle açıklayarak ayrıca donanım demenin manası yok tegra 3 kötü olsa nexus 7 de olmaz microsoft surface tablette olmaz hatta ''oyun konsolu'' ouya tegra 3 kullanmazdı ve normal kullanımda perfromans açısından pek farkda göremezsiniz bence donanım işini geçip tasarım kalite batarya gibi konulara yönelmek lazım

MasteLaa

Üye
Katılıyorum.Söylediklerim zaten öznel değil nesnel.Okuyan bir insan da objektif olursa hangisi iyi anlayacaktır bence..Dediklerinden One X in s3 de önde gördüğümüz her yerde 4 çekirdek kullanması ve one X in gerektiği yerde kullanması karşılaştırmasını da ortadan kaldırıyor..

Tegra 2 ve Beats Audio'yu Saymazsak SIII daha iyidir

Tepkiler: MasteLaa

MaxipmaN

Üye
ikisi de birbiriyle yarışırken zorlanıyor seçim çok zor

HTC One X çok daha üstün bir cihaz.İlk çıktığında çok büyük problemleri vardı doğru lakin o sorunlar aşıldı.Bunu bilmeyen ya da bilmek istemeyen bazı fanlar ise hala HTC One X'in ilk zamanlarındaki problemleri söyleyeyip karalıyor ve ben cihazı kullandım -ilk zamanlarında- diyor.Her iki cihazda seni tatmin edecektir tabi orası apayrı zaten Hayırlı olsun diyelim.

MasteLaa

Üye
İlk sayfada yazdıklarımın çoğu sanırım 2. sayfa birmiyorum zaten güncellemelerden sonra oldu.Hala gelip 24 fps diyen var yahu..Bak son güncellemeden sonraki kamera kalitesi de gelecektir One X in ..

Tepkiler: kullanıcıadları

İlk sayfada yazdıklarımın çoğu sanırım 2. sayfa birmiyorum zaten güncellemelerden sonra oldu.Hala gelip 24 fps diyen var yahu..Bak son güncellemeden sonraki kamera kalitesi de gelecektir One X in ..

Senin yazı zaten dehşet bir şey.Sabah gördüm ama okumaya üşendim.Az önce okudum, bi not defterine kaydettim her tartışmada yapıştırırım artık

MasteLaa

Üye

Senin yazı zaten dehşet bir şey.Sabah gördüm ama okumaya üşendim.Az önce okudum, bi not defterine kaydettim her tartışmada yapıştırırım artık
Alıntıdır diye yaz Bu arada S3 ve One X resimleri bir alayım karşılaştırma olarak konu açacağım 4.0.4 güncellemesinden sonra çekilmiş fotoğraflar

Alıntıdır diye yaz Bu arada S3 ve One X resimleri bir alayım karşılaştırma olarak konu açacağım 4.0.4 güncellemesinden sonra çekilmiş fotoğraflar

Valla süper olur Bende şu bir kaç hafta bildiğim şeyleri yazıya dökmeyi planlıyorum.Forum bilgilerimden faydalansın biraz

Valla konu yapmak heleki uzun konu yapmak çok zor.PS3-XBOX360-PSVita genel konusu aldım farklı sitelerdeki bilgileri harmanlayarak o bile yordu beni

El-CD

Üye
Daha demin s3 ile fotograf cektim vasat arkadas vasat. Bir telefon 8mp ile bu kadar kotu cekemez.

MasteLaa

Üye
Daha demin s3 ile fotograf cektim vasat arkadas vasat. Bir telefon 8mp ile bu kadar kotu cekemez.
İsmail abim konu açacağım One'in son güncellemesinden sonra 2 fotoğraf karşılaştırması var ekleyeceğim üstüne de

Zaten olay MP'de değil kullanılan mercekte bitiyor.Xperia S N8'e alternatif olarak gösteriliyor sözde 12 MP kamerası var diye ama çoğu 8 MP kamera kadar performans veremiyor bırak N8'i.O yüzden bu tarz şeyleri araştırmak lazım.Birde üstüne Samsung Galaxy SIII'tekikameranın reklamını vermiş NG'nin son sayısında

- - - Eklendi - - -

İsmail abim konu açacağım One'in son güncellemesinden sonra 2 fotoğraf karşılaştırması var ekleyeceğim üstüne de

Fatih heyecanla bekliyorum ne zaman açmayı planlıyorsun ?

MasteLaa

Üye
3 tane fotoğraf var upload edeyim açacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...