MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Samsung Galaxy S3 ün Windows 8 versiyonunu mu üretiyor?
Geliştirdiği akıllı cep telefonu modelleriyle birlikte küresel pazarda her geçen gün biraz daha iddialı bir hale kavuşmayı başaran Samsungfirmasının geliştirdiği yeni amiral gemisi cep telefonu Galaxy S III, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ön yüklü olarak satışa çıkartılacak.Ancak Samsung cephesinden gelen bilgilere göre Android işletim sistemli sürümün yanı sıra akıllı cep telefonunun birde Windows 8 işletim sistemli bir versiyonu hazırlanacakken, cihazın teknik özellikleri ve tasarımı hakkındaysa bir değişiklik yaşanmayacak. Bu iddialara ne kadar gerçekçi bilinemez ama, bakalım Samsung bu olay çerçevesinde ne kadar daha sessiz kalacak.
Windows Phone S3 ün androidli haliyle aynı donanım ve özelliklerle piyasaya sürülürse eğer Windows Phone Androide karşı son derece önemli bir koz elde etmiş olur..Zira Windows Phone olması beni bile s3 ü düşünmeye itti diyebilirim.. Bekleyip görelim ilerleyen zamanlarda neler olacak.. İyi forumlar
Windows Phone S3 ün androidli haliyle aynı donanım ve özelliklerle piyasaya sürülürse eğer Windows Phone Androide karşı son derece önemli bir koz elde etmiş olur..Zira Windows Phone olması beni bile s3 ü düşünmeye itti diyebilirim.. Bekleyip görelim ilerleyen zamanlarda neler olacak.. İyi forumlar
Satışlardayız...
Tamam haşmetlüm.