Samsung Galaxy S3 ün Windows 8 versiyonunu mu üretiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 ün Windows 8 versiyonunu mu üretiyor?
Geliştirdiği akıllı cep telefonu modelleriyle birlikte küresel pazarda her geçen gün biraz daha iddialı bir hale kavuşmayı başaran Samsungfirmasının geliştirdiği yeni amiral gemisi cep telefonu Galaxy S III, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ön yüklü olarak satışa çıkartılacak.Ancak Samsung cephesinden gelen bilgilere göre Android işletim sistemli sürümün yanı sıra akıllı cep telefonunun birde Windows 8 işletim sistemli bir versiyonu hazırlanacakken, cihazın teknik özellikleri ve tasarımı hakkındaysa bir değişiklik yaşanmayacak. Bu iddialara ne kadar gerçekçi bilinemez ama, bakalım Samsung bu olay çerçevesinde ne kadar daha sessiz kalacak.

Windows Phone S3 ün androidli haliyle aynı donanım ve özelliklerle piyasaya sürülürse eğer Windows Phone Androide karşı son derece önemli bir koz elde etmiş olur..Zira Windows Phone olması beni bile s3 ü düşünmeye itti diyebilirim.. Bekleyip görelim ilerleyen zamanlarda neler olacak.. İyi forumlar

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Samsung Focus 2 tasarım olarak benziyor zaten. O olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Focus resmi olarak tanıtıldı zaten bu s3 focusu Ali abi paylaşmıştı.

klongs

klongs

Üye
wp arm cortex desteklemiyor ki

theposies

theposies

Üye
yapsalar bile bence aynı donanımı koymazlar wp android gibi somurucu bir sistem degil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fark olmıycak deniyomuş

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Fark olmazsa zaten o telefon iPhone gibi çığır açar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Androidin 10 katı stabil olur o cpu ve gpu yla Hünkarım.

theposies

theposies

Üye
o cihaz cıksın nokia aşkımı atarım bi yana . Alırım bunu

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
somuru:Satışlardayız...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fatih im korkuttun bizi :korktum:

doctorrr

doctorrr

Üye
çıksın şunlar bi siz alın bakın bizede tadımlık ss ne bilim videolar gönderirsiniz 2-3 seneye kadar bizimde elimize geçer bu makineler...:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia900 ün en detaylı inceleme videosunu hd kalitede burdan izliyiceksin kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt