Türkün_Dostu
Üye
Samsung Galaxy S3 telefon ekranı renkli yanıp sönmesi
arkadaşlar 2. el s3 aldım telefon ayarlarından ekran güncellemelerine tıklayınca ekrana dokunur dokunmaz ekranda bir sürü renk beliriyor rengarenk oluyor ekran güncellemelerini kapatınca eskiye dönüyor bide bembeyaz bir ekran açıksa parazitlenme oluyo ekranda acaba bunlar normal mi yoksa problem mi var tamir mi görmüş bi bilgisi olan lütfen yardım etsin
DÜZENLEME: Arkadaşlar hakan_710 isimli arkadaşımız konuda çok ciddi yardımda bulundu 2 gündür teamviewer ile bilgisayarıma girip sürüm 4.1.2 ye güncelledi hiç bir sorunum kalmadı zaten imei çakmaymış kazık yemişim ama artık bi baş ağrım kalmadı hakan kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum Allah razı olsun kısaca SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR....
DÜZENLEME: Arkadaşlar hakan_710 isimli arkadaşımız konuda çok ciddi yardımda bulundu 2 gündür teamviewer ile bilgisayarıma girip sürüm 4.1.2 ye güncelledi hiç bir sorunum kalmadı zaten imei çakmaymış kazık yemişim ama artık bi baş ağrım kalmadı hakan kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum Allah razı olsun kısaca SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR....