Samsung Galaxy S3 telefon ekranı renkli yanıp sönmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 telefon ekranı renkli yanıp sönmesi
arkadaşlar 2. el s3 aldım telefon ayarlarından ekran güncellemelerine tıklayınca ekrana dokunur dokunmaz ekranda bir sürü renk beliriyor rengarenk oluyor ekran güncellemelerini kapatınca eskiye dönüyor bide bembeyaz bir ekran açıksa parazitlenme oluyo ekranda acaba bunlar normal mi yoksa problem mi var tamir mi görmüş bi bilgisi olan lütfen yardım etsin

DÜZENLEME: Arkadaşlar hakan_710 isimli arkadaşımız konuda çok ciddi yardımda bulundu 2 gündür teamviewer ile bilgisayarıma girip sürüm 4.1.2 ye güncelledi hiç bir sorunum kalmadı zaten imei çakmaymış kazık yemişim ama artık bi baş ağrım kalmadı hakan kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum Allah razı olsun kısaca SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR....

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Ekran güncellemelerine tıklayınca rengarenk olması lazım yani normal beyaz ekranda parazit derken tam anlamadım biraz daha açıklarsan bilgi verebilirim..

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
şimdi boş internet sayfası açınca beyaz bi görüntü olunca ekran parazitleniyo karıncalanıyo yani şimdi güncelleme yerine tıklıyorum normal yani ekrana tıklıyorum renkler karışıyo falan güncelleme falan yapmıyo ama

- - - Eklendi - - -

bide bir sorum daha olucak telefondan güncelle deyince güncelliyor telefon resetleniyor normal açılıyor sonra ürün bilgisi güncellenemedi diyo android sürümü 4.0.4 şimdi kiesden deniycem umarım olur mevcut android sürümünü söylersenizde sevinirim

hakan_710

hakan_710

Üye
herhangi bir problem yok telinde geliştirici seçeneklerini kullanırsan ekranında renk değişimi olabilir gayet doğal. s3 için son sürüm ise 4.1.2 jelly bean fakat tr için 4.1.1 var. istersen sammobile a girip son sürümü indirerek odin ile yükleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

4.1.2 yüklersen multiwindow özelliği vs falan bir sürü özellik gelir. tavsiyem tr ye gelmesini beklemeden odin ile yükle. konu hakkında bilgin yoksa özelden ulaşırsan yardımcı olabilirim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
şimdi boş internet sayfası açınca beyaz bi görüntü olunca ekran parazitleniyo karıncalanıyo yani şimdi güncelleme yerine tıklıyorum normal yani ekrana tıklıyorum renkler karışıyo falan güncelleme falan yapmıyo ama

- - - Eklendi - - -

bide bir sorum daha olucak telefondan güncelle deyince güncelliyor telefon resetleniyor normal açılıyor sonra ürün bilgisi güncellenemedi diyo android sürümü 4.0.4 şimdi kiesden deniycem umarım olur mevcut android sürümünü söylersenizde sevinirim

Güncelleme yarıda kalıp resetliyorsa IMEI sorun olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt