Samsung galaxy s3. Surum jb 4.1.1. Cyanogen yukleyebilirmiyim nasil yuklerim ayrintili cvp arkadasla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metinkcesme

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s3. Surum jb 4.1.1. Cyanogen yukleyebilirmiyim nasil yuklerim ayrintili cvp arkadasla
SAMSUNG GALAXY S3. SURUM JB 4.1.1. CYANOGEN YUKLEYEBILIRMIYIM NASIL YUKLERIM AYRINTILI CVP ARKADASLAR. Bu konuda hic bilgim yok yardim ederseniz sevinirim. Cok hosuma gitti CYANOGEN MOD denilen olay :) simdiden tesekkurler arkadslar

zargan111

Üye
Bildiğim kadarıyla Cyanogen mod S3 üstündeki Rom&patch çalışmalarının sonuçlarını henüz yayınlamadı fakat Jealy Bean güzel şu an kullanıyorum ve sorun yok Jealy Bean'i kullanmaya devam et derim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Bildiğim kadarıyla Cyanogen mod S3 üstündeki Rom&patch çalışmalarının sonuçlarını henüz yayınlamadı fakat Jealy Bean güzel şu an kullanıyorum ve sorun yok Jealy Bean'i kullanmaya devam et derim
bende katılıyorum ben cynogenmod kullanıyorum ama galaxy w cm üzerinde daha hızlı çalışıyo ama galaxy s3 zaten hızlı çalışıyo ve android yekselmeside söz konusu değil bencede hiç elleme derim zaten bilgin yoksa hiç ellme çünkü cmwde kazandırman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt