Samsung galaxy s3 sarj,usb kablosunda sorun.

Sponsorlu Bağlantılar

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s3 sarj,usb kablosunda sorun.
Arkadaşlar sgs3 telefonum var.telefonu gecen gun ilk kez pc ye baglamak istedim sorunsuz bir sekilde baglandı.ancak data kablosunu pc den cikartip sarj adaptorune taktıgımda telefonun sarj olmadıgını farkettim.daha sonra nokia data kablosunu denedim ve anladım ki sorun samsungun kablodaymış.ama eminimki pc ye bagladıktan sonra oldu.nokianın kablosu cok kısa hic kullanıslı degil acaba orjinal kabloyu kurtarmanın bir yolu var mı? onu kurtaramasak bile blackberrynin data kablosunu kullansam sorun olur mu? bb kablosunu denemeye korktum birazcık nedense.yardımcı olabilir misiniz?

kemhir

Üye
Arkadaşım bu tür durumlarda telefonu pc modundan cıkarmak icin pc den bilgisayara girip ordan hangi diskse ona sag tıklayıp cıkart demek gerekir buna dikkat ederim sende dikkat etseydin başına boyle durum gelmezdi kabloyu baska telefonda dene calısmıyorsa ki calısmayacak bir dahasına buna dikkat et derim gercekten cok onemli fazla voltaj yeme ihtimalide var ama dusuk pc ninde zarar gormesi lazım bu durumda

Uyumlu olduktan sonra her kabloyu dene olur sonucta marka ile bir alakası yok orginal olmasına dikkat et..

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu tür durumlarda telefonu pc modundan cıkarmak icin pc den bilgisayara girip ordan hangi diskse ona sag tıklayıp cıkart demek gerekir buna dikkat ederim sende dikkat etseydin başına boyle durum gelmezdi kabloyu baska telefonda dene calısmıyorsa ki calısmayacak bir dahasına buna dikkat et derim gercekten cok onemli fazla voltaj yeme ihtimalide var ama dusuk pc ninde zarar gormesi lazım bu durumda

Uyumlu olduktan sonra her kabloyu dene olur sonucta marka ile bir alakası yok orginal olmasına dikkat et..

Telefonu pc ye bagladigim zaman suan pc yine goruyor telefonu ancak sarj adaptorune takinca sorun cikartiyor sadece.tesekkurler yorumun icin arkadasim.

kemhir

Üye
Telefonu pc ye bagladigim zaman suan pc yine goruyor telefonu ancak sarj adaptorune takinca sorun cikartiyor sadece.tesekkurler yorumun icin arkadasim.

O zman belliki adaptörde sıkıntı var arkadasım o durumda sen kabloyu pciye taksanda bu durun olacak takmasanda adaptor nemlenmis, oksitlenmis yani su kapmıs olabilirmi dusme sonucuda hasarlanmıstır. Bu durumda bu soykediklerim haric aklıma mantıklı birsey gelmiyor pc icin dedigimi unutma telefonun diskini cikaracağında blgsyrdan ckar demeden cıkarma sorunların cıkma ihtimali yuksek sonucta akımı ani olarak kesiyon.sanırım yapabileceğin birsey yok aynısınıda bulman zor teknik servisten ara getittir orginal parca sadece teknik serviste bulunur sakun unutma telefoncularda neredeyse hic bir urun birebir orginal değildir.

Üst Alt