Samsung Galaxy S3 Şarj Problemi (acil)

Sponsorlu Bağlantılar

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Şarj Problemi (acil)
Öncelikle ben telefonu her gün sarj etmek zorunda kaliyorum 1 gün bile dayanmiyor aksam yatmadan sarja koydugumda sabaha batarya full oluyor normalde ama bazen nedendir bilmem sarj olmuyor 12 saatten fazla süredir sarjda olan telefon % 70-80 lerde kalıyor yardimci olursaniz sevinirim..

cihan___

Üye
aynı sorun bende de vardı kardeşim yurtta kalıyoruz 4 arkadaş note 2nin şarj aleti 2 amper olunca hızlı şarj ediyo diye nokia da kullandı s3 mini de sonra bi gün şarja taktim telefonu şarj oluyor gösteriyodu ama şarj artacağına azalıyordu ucuna baktım pinler biraz geri kaymıştı ben ona bahane buldum arkadaşın usb kablosunu taktim şarj aletine bi baktım jet gibi ilerliyor şarj yani kısaca şarj aletinin pinleri kaymış olabilir bu arada telefondan yazdığım için yazın hatalarım olabilir kusura bakmayın

cavit63

cavit63

Üye
Aradaki usb kablosunu değiştirip deneyin aynı problem eşimin tel.de vardı.kablo değiştirdik düzeldi

whitemountain

whitemountain

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle saolun..mesela bugun gece yatmadan sarja koydum 12 saat oldu nerdeyse hala sarj oluyo yuzde 59 da daha birde dediginiz gibi sarj oluyor isareti var ama artacagina azaliyor sarj baya azken takildiginda notrlemesi gerekmezmi ne bilim ne artsın ne de azalsin

Üst Alt