Samsung Galaxy S3 RESMİ JELLY BEAN GELDİ !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 RESMİ JELLY BEAN GELDİ !!
Arkadaşlar Kies ile güncelleme gelmiş hatta şuan yapıyorum daha %3. Şimdiden herkese hayırlı olsuuun :aha:

:disko:

- - - Eklendi - - -

Yalnız baya yavaş iniyor daha %9 :D

- - - Eklendi - - -

Beyler şuan bitti size bir şey diyim Jelly Bean dehşet :naughty:

mystiery_

mystiery_

Üye
hayirli olsun darisi basimiza

bosjo

bosjo

Üye
Kies üzerinden mi yüklediniz?

Kerim.

Kerim.

Üye
sevindim sizin adınıza.hayırlı olsun:)

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Sağ olun teşekkür ederim :)

berkayevs4

berkayevs4

Üye
bana çıkmadı ne yapmam gerek?

bosjo

bosjo

Üye
Sonunda yükledim dün sorun yok :)

metin110

Üye
Jelly bean yüklemesinden sonra rehbere geç giriş sorunu devam etmekte. şarj süresinde gözle görülür düşüş mevcut.iyi yanları ise artık ekrana dokununca geri ve düzenle tuşlarının aydınlatması yanmıyor..bu gerçektenten gerekliydi..özellikle ekrana sıkça dokunup çalışan biri o ışıklardan hem rahatsız oluyor hemde gereksiz enerji harcamak anlamına geliyordu.onun dışında genel anlamda hızda bir değişiklik varmı yokmu anlamış değilim..bazan çok hızlı gibi geliyor, bazanda kaplumbağadan bile yavaş..sanırım bu sürümde stabil değil..yine birşeyler unutulmuş..belki çok yakında düzeltmeler gelir..ayrıca türkiye güncelllemesi ile gelmesini umduğum türkçe ses (metinden sese) özellikle sesli rehber işlevi için önemliydi..örnek araç kullanırken..malesef buda gelmemiş..bugüne kadar aldığım samsung ürünlerinde türkiye hep 3. sınıf müşteri muamelesi görüyordu ve hala öyle olmaya devam ediyor galiba..özetlersek ne iyi ne kötü diyebilirim..bu güncellemeyi dört gözle bekleyen arkadaşlara tavsiyem acele etmeyin..telefonunuz aynı artı bir kazancınız olacağını sanmıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt