Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung galaxy s3 orjinal turkiye romu 4.3
Sponsorlu Bağlantılar
pazzoo
Üye
Konu Sahibi
samsung galaxy s3 orjinal turkiye romu 4.3
Model: GT-I9300
Country: Turkey
Version: Android 4.3
Changelist: 2168382
Build date: Thu, 28 Nov 2013 12:07:41 +0000
Product Code: TUR
PDA: I9300XXUGMK6
CSC: I9300OJVGML1
MODEM: I9300XXUGMK6
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buğra
Admin
pazzoo
Üye
Konu Sahibi
gule gule kullanin arkadaslar
darkstone6
Üye
ya ben ılk cıkan 4.3 yukledım fark yok demı bununla arasında .
pazzoo
Üye
Konu Sahibi
farkin oldugunu sanmiyorum.
sadece bu turkiye romu.
bende bir cok ulkenin romunu yukledim hic bir fark yok.
daha indiremedim ama zip dosyalı sanırım zip dosyayı ac icinden sonu md5 ili biten dosya cıkcak onu telefonun root luysa mobil odin ile romu kur mobil odinin kullanımı youtube ye bakarak öğrenebilirsin
XAXT
Üye
rootlu değil resmi güncellemede gelmedi bana bayağı insana gelmiş
daha indiremedim ama zip dosyalı sanırım zip dosyayı ac icinden sonu md5 ili biten dosya cıkcak onu telefonun root luysa mobil odin ile flaşla mobil odinin kullanımı youtube ye bakarak öğrenebilirsin
telefonunu kapat Ses kısma tusuna otra tusuna ve guc tusuna aynı anda bas download ekranına gelınce ses acma tusuna bas ve bılgısayarına bagla odinin pda bolumune sec ındırdıgın md5 dosyasını ve start de telefona yuklemeye baslıyacak tahmını 5 -6 dk suruyor bıtınce reset atıcak telefonun ve acılacak acılınca odinde yeşil pass yazıcak yazıyı gorunce kaployu cıkarabılırsın sonra ayarlarını yap kullanmaya devam et
Resimli anlatımı
Rar dosyasındaki md5 ve dll dosyası aynı klasorde olmasına dıkkat et
telefonunu kapat Ses kısma tusuna otra tusuna ve guc tusuna aynı anda bas download ekranına gelınce ses acma tusuna bas ve bılgısayarına bagla odinin pda bolumune sec ındırdıgın md5 dosyasını ve start de telefona yuklemeye baslıyacak tahmını 5 -6 dk suruyor bıtınce reset atıcak telefonun ve acılacak acılınca odinde yeşil pass yazıcak yazıyı gorunce kaployu cıkarabılırsın sonra ayarlarını yap kullanmaya devam et