jdmsaint
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dikkat cekiyorum sadece Amazon Amerikada . Genel satis degilki olamaz da zaten . Yalniz wp gelismeli cunku guzel entegreler var ve hizli
Bu taht hangi taht sorarım?
Lumianın nerede tahtı vardıki s3 tahtından edemedi?
kendinizi kandırmayın bence
DenizhaNq haklı bence.
Lumia900 güzel bir telefon, belki bazı yönlerden SGS3'ten daha iyi de olabilir.
Ama pollyannacılıkta uzay olmaya da gerek yok
SGS3'ün iyi bir satış ve sipariş grafiği yakaladığını inkar etmemek lazım.
Bir de asıl kıyaslamayı tüm markaların aynı sistemli yani WP8'li telefonları çıktığı zaman yapmak gerek.
Samsung'un, HTC'nin ve Nokia'nın WP8'li telefonları çıktığında hangisi daha çok satacak bakalım.
Eğer Nokia bu sefer donanım yönünden diğerlerinden aşağı kalmazsa, tahtını geri alma ihtimali çok yüksek.
Zaten bu Nokia'nın son şansı sayılır. Bunu iyi kullanacaktır diye düşünüyorum.
DenizhaNq haklı bence.
Lumia900 güzel bir telefon, belki bazı yönlerden SGS3'ten daha iyi de olabilir.
Ama pollyannacılıkta uzay olmaya da gerek yok
SGS3'ün iyi bir satış ve sipariş grafiği yakaladığını inkar etmemek lazım.
Bir de asıl kıyaslamayı tüm markaların aynı sistemli yani WP8'li telefonları çıktığı zaman yapmak gerek.
Samsung'un, HTC'nin ve Nokia'nın WP8'li telefonları çıktığında hangisi daha çok satacak bakalım.
Eğer Nokia bu sefer donanım yönünden diğerlerinden aşağı kalmazsa, tahtını geri alma ihtimali çok yüksek.
Zaten bu Nokia'nın son şansı sayılır. Bunu iyi kullanacaktır diye düşünüyorum.
dostum nisan ayindaki haber başka bu başka bir haber sgs3 ne zaman cikti ki. Ayrica nisan ayindaki haberde lumia900 siyah birinci mavi ikinciydi. Bu haberler avunmak icin degil dunyanin en buyuk akilli telefon pazarlarindan birisi olan abd deki kullanici egilimlerini takip edebilmek icin yayinlanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?