mgg44
Üye
-
Konu Sahibi
-
Uzun uzun karşılaştırmak isterdim ama karşılaştırmıcam. Öncelikle mgg44 ve looooord (kaç tane o var bilmiyorum) arkadaşlardan telefondan ne istediklerini sormak istiyorum. Mesela one x in bataryası sağlam bir batarya değil. Veya s3 ün gorilla glass 2 ekranı one x in gorilla glass ekranı kadar dayanıklı değil. Veya ne bileyim birisi webde uygulamalrda filan daha performanslı ama diğerinde tegra gpu var. Sonra birinde touchwiz birinde sense var. Birinde donanımsal birinde yazılımsal ses iyileştirme var. Var oğlu var yani...
samsung galaxy s4 haberini yalanlamışİşin acele değilse bekle derim kardeşim 5 veya 6 ay sonra s4 çıkacakmış onu al derim.
telefonumu matkap yerini kullancam dersen one x al derim telefon 500 watt darbeli matkap gibi:
ahhahahahaahahahahaahayeteeeeeeeeeeeeeer bıktım artık bu karşılaştırmadan
tabikide HTC ONE X
YOU ROCK
öncelikle cevaplar için teşekkürler. 5 tane o var, saymak zor olmasa gerekaslında benim merakım sadece bu iki telefon değil. konu açıldığını görünce bende yazdım. şuan an piyasadaki en iyi telefonlardan birini almak istiyorum, yani beni uzun süre yazılımıyla donanımıyla götürecek bir telefon. iphone 5 çıksa da fiyat bilgimiz olsun diye bekliyorum ama kendimi ikna edebilirsem piyasadaki herhangi bir telefonu almaya, alırım iphone 5 çıkmadan. furkey arkadaşım sen bu konuda oldukça bilgilisin sanırım. s3 ün s voice beni hiç tatmin etmedi. iphone 4s in siri'si mükemmel çalışıyor s voice un yanında. kaldı ki bir de iphone 5 çıktı. batarya bir başka önemli konu. birçok video ve site takip ettim ama kararsızım. kullanıcı yorumları da önemli bu noktada. bir arkadaşımda s2 var daha iki gün oldu alalı takılmalara donmalara başladı. kilitleniyor cihaz. bahsettiğim nokta bu.
S4 erken çıkma haberinin yalanlamış ama mart 2013 mart ayı gibi çıkacakmış iyisimi beklemek..Olmadı S3 alırım sanırım hem donanımsal hemde yazılımsal olarak S3 one x e göre daha iyi...
düşünmeden galaxy 3 derim çünkü düşünürsem htc one x derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?