Samsung galaxy s3 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_van_helsing

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s3 mini
evet arkadaşlar s3 mini turkiyede 999 tl den satislarina başladı telefonu bilenler icin bu özellikteki bir telefon alinir mi yoksa ayni fiyata daha iyi performans gösteren bir telefon alabilir miyiz yorumlarinizi bekliyorum...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
alınır bence :hmmm

Android Police

Android Police

Üye
ppi dışında iyi ekran iyi kalite vermiyor ama donanımsal olarak güçlü gözüküyor bir nevi mini s advance ben de almayı düşünüyorum

1ghz x2 işlemci
1gbram
5mp 720p
android jellybean4.1
touchwiz4

özellikler iyi valla 899tl teknosada bence al

immortallord

immortallord

Üye
Kardeşim al pişman olmazsın ekranla ilgili söylentilerin hepsi palavra eline alırsan anlarsın çok iyi bir telefon bence

enterneoll

enterneoll

Üye
bu gün bir arkadaşım alıcak :)

skywalker06

skywalker06

Üye
al ayrıca piyasada 900tl civarı satanlarda var iyi araştır çok güzel bir telefon ace 2 kullanıcısı olarak param olsa s3mini alırım özellikleri çok iyi ekran konusunda bakma millete inceledim çok iyi

rodinatr

rodinatr

Üye
ben aldim cok memnunum.. Cok hizli ve kullanisli bir telefon..

Shockwave53

Shockwave53

Üye
Harika telefon ben çok seviyorum

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlara soruyorum yorum yapın diye tam istediğim telefon kibar diyorlar s3 mini güzel bence herkes kullandığı telefonu över s2 kullananlara sözüm birde dikkat ettinizmi bilmem ses bölümünde efekt seçimi var ben volume + programını kurdum seçenekte o bile çıkıyor s3 bu özellik yok arkadaş alırsan 300 tl ver takas yapalım diyor ben büyük istemiyorum ele yakışşın telefon dediğin

olcayceviz

Üye
Arkadaşlar harici sd kartı şifreliyemiyorum lütfen yardım

nebulafire

Üye
ben de yenli aldım arkadaşa katılıyorum pc monitörü gibi bi tel istemem. herkesin de bi zevki var tabi. S3 ve s 2 kaba duruyor . ama bence s 3 mini özelliğiylede görünümüyle de süper bi telefon. diğerleriyle de hemen hemen aynı özellikte. onların yaptığı her işi yapabilir uygulama olarak.

atek59

Üye
almya değer mi yoksa s3 mi

nebulafire

Üye
tabi ki değer . ama tekrar diyorum herkesin zevki farklıdır . sen ne gibi özellikler istiyorsun bi telefonda ona göre araştır ve ona göre al. ben iki gün önce S3 mini aldım memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt