Samsung Galaxy S3 Mini Telefon Kilitlendi Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ramowarr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Mini Telefon Kilitlendi Yardım
iyi günler telefonda şifre vardı yiğenim baya denemiş sallamış ve telefon kilitleni
gmail şifresini biliyorum yazıyrum gene acmıyor
recovery mode'da girmiyor root yapmamıştım kies'te de kilitli gösteriyor
bir care var mı acaba

2463912

Kapalı Hesap
Kardeş yeni yazılım yüklenecek. Kendin yapamazsın.
25 tl tutar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Ne yazilimi ya ? Recovery nasil acilmaz. Acamiyorsun ordan factory reset yapacaksin.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

HoLmEs2000

Üye
Ne yazilimi ya ? Recovery nasil acilmaz. Acamiyorsun ordan factory reset yapacaksin.
Cengiz bilmeden konusma
Simdi sifren sekilmiydi , pin miydi, yoksa parola mıydi söyle daha ayrintili yardim edeyim

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Cengiz bilmeden konusma
Simdi sifren sekilmiydi , pin miydi, yoksa parola mıydi söyle daha ayrintili yardim edeyim
telefon abimde var. sekil parola farketmez factory reset yapacaksin.bilmeden konusmuyorum uslubuna dikkat et. Telefoncuda format atacak yada yazilimi tekrar flaslayacak

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
telefon abimde var. sekil parola farketmez factory reset yapacaksin.bilmeden konusmuyorum uslubuna dikkat et. Telefoncuda format atacak yada yazilimi tekrar flaslayacak
Adam haklı. Recovery den format atacaksın. Ses açma+power tuşu+ orta tuş.

theeternal

theeternal

Üye
recovery aç olmassa odinden yeni rom kurcan yada götür telefoncuya yapsın ./

erkan_2034

Üye
Arkadaslar forum ici konusmalara dikkat edelim burasi kavga yeri degil gidin kavganizi baska yerde yapin uslubunuzu bozmayin.

Arkadasin sorununa cozum :
1-recorvy modu ac factory formati sec onayla tamamdir
veya
2-odin ile gerekli yazilimi sammobileden bulursun orjinalini ordan indir yukle bulamazsan forumda gerekli yerlerde var :)

Iyi gunler...

Üst Alt