Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190 Sorunlar ve En Etkili Çözümler

Sponsorlu Bağlantılar

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 mini GT-I8190 Sorunlar ve En Etkili Çözümler
Flash player linki yapmanız gereken Flash PLAYER BAŞLIĞI ALTINDA :

http://www.maxicep.com/attachments/155641d1362837528/

FLASH PLAYER
S3 mini telefonumuzda flash player
Tamam bu bir sorun değil ama büyük bir eksiklik sonradan yüklenebilir olması da bizim için bir şans çoğu link kırık ama ben size en sağlamını konu başında verdim yapmanız gereken o linki url bölümüne kopyalayın ve devam tuşuna basıp devam edin otomatik indirme başlayacaktır apk inince kurun yeter artık telefonunuzda flash lite değil flashın son sürümü var

Diğer bir Problem

Ben sıkıntı yapmam ama sarj problemi ayarlardan arkada açık uygulama sınırını 0 yapın mümkün ise canlı duvar kağıdı kullanmayın ve ram booster gibi programları kullanmalısınız bu sarjı iyi derecede etkiler ama ben aktif Kullanıcıyım derseniz rootdan başka şansınız yok gibi görünüyor ama root istemezseniz 12 saatte bir sarj yolu gözüküyor

Cevaplarınızı ve Sorunlarınızı Çözmek İçin Bekliyorum ;) ;) ;)

Kullananlar
1-ZeuSParatoR
2-smh60
3-chartall

chartall

Üye
Flash player linki yapmanız gereken Flash PLAYER BAŞLIĞI ALTINDA :

http://www.maxicep.com/attachments/155641d1362837528/

FLASH PLAYER
S3 mini telefonumuzda flash player
Tamam bu bir sorun değil ama büyük bir eksiklik sonradan yüklenebilir olması da bizim için bir şans çoğu link kırık ama ben size en sağlamını konu başında verdim yapmanız gereken o linki url bölümüne kopyalayın ve devam tuşuna basıp devam edin otomatik indirme başlayacaktır apk inince kurun yeter artık telefonunuzda flash lite değil flashın son sürümü var

Diğer bir Problem

Ben sıkıntı yapmam ama sarj problemi ayarlardan arkada açık uygulama sınırını 0 yapın mümkün ise canlı duvar kağıdı kullanmayın ve ram booster gibi programları kullanmalısınız bu sarjı iyi derecede etkiler ama ben aktif Kullanıcıyım derseniz rootdan başka şansınız yok gibi görünüyor ama root istemezseniz 12 saatte bir sarj yolu gözüküyor

Cevaplarınızı ve Sorunlarınızı Çözmek İçin Bekliyorum ;) ;) ;)
"ama ben aktifKullanıcıyım derseniz rootdan başka şansınız yok gibi görünüyor ama root istemezseniz 12 saatte bir sarjyolu gözüküyor "

demişsinya kardeş root bi çözüm müdür yani aktif kullanıcyım biraz sabah 8 de alıyorum şarjdan aksam 6-7 ya kadar zor gidiyor root dan sonra şarjın daha uzun gitmesi gibi bişey mı söz konusu ?

Ve root nedir nasıl yapabilirim ?

Yedek batarya almayı düşünüyorum orjinal fiyatı nedir ? Ve telefona bi zararı olur mu yedek bataryanın ana karta falan ?

smh60

smh60

Üye
Kardeşim iyi bir foto düzenleyici program biliyorsan link atarmısın :)

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim linke gerek yok fotoğraf düzenleyecisi indirmek için galeriye gir bir tane ressim ac ve menu tusuna basip duzenle secenegine tıkla fotograf duzenleyecisi telefonunda varsa duzenlemeye yonlendirir yoksa duzenleye basinca fotograf duzenleyecisi indir seçeneği cikar buyuk ihtimal ile yoktur sende samsung apps uzelinden indirilecek Umarım Yardımcı Olmuşumdur :)

- - - Eklendi - - -

"ama ben aktifKullanıcıyım derseniz rootdan başka şansınız yok gibi görünüyor ama root istemezseniz 12 saatte bir sarjyolu gözüküyor "

demişsinya kardeş root bi çözüm müdür yani aktif kullanıcyım biraz sabah 8 de alıyorum şarjdan aksam 6-7 ya kadar zor gidiyor root dan sonra şarjın daha uzun gitmesi gibi bişey mı söz konusu ?

Ve root nedir nasıl yapabilirim ?

Yedek batarya almayı düşünüyorum orjinal fiyatı nedir ? Ve telefona bi zararı olur mu yedek bataryanın ana karta falan ?

Bugune kadar yedek bataryanin bir zararini hormedim yedek batarya s3 mini icin avea bayilerinde 15~20 tl civarı

Gelelim root konusuna . root telefonu bir nebi kendi kontrolunuze almanizdir telefonun garantisini bozar ve root sirasinda yanlis bir sey yaparsaniz ve telefon acilmazsa garanti telefonu kabul etmez root tehlikelidir ve sarjda iyi etki yaratir ;)

- - - Eklendi - - -

Bilgilendirme-S3 mini güncellemeleri

4.1.1 den sonra 4.1.2 nin gelmesi birçok yenilikleri getirdi ama asıl sorumuz 4.2 gelir mi ? sammobile.com sitesine göre s3miniyie 4.2 gelmesi %90 gibi bir ihtimalde Türkiye ye gelmesinin Kasım ayını geçecek

ZeuSParatoR

ZeuSParatoR

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Üst Alt