Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Ulysseus

Üye
Beni de ekleyebilirsiniz s3 kullaniyorum bana guzel bi uygulamalara sifre koyma appi lazim ama stabil calisan guzel bisey

Google Play Store'da arama kısmına Kilit yaz en baştakini indir ben kullanıyorum gayet memnunum

ali2147

Üye
arkadaşlar bende s3 kullanıyorum ve çok memnunum. ben telefonumu hiç kiesle veya odin ile güncellemedim güncellemeler kendi geldi ordan kurdum. en son olarak 4.1.2 jelly been güncellemsi geldi kurdum ve çokta güzel. ama multi window control diye bi uygulama var o gelmedi arıyorum bulamadım. acil yardım ederseniz çok memnun olurum teşekkür eder

ali_axe

Üye

Kardeşim ayarlardan çoklu pencereye tik Koy sonrasında geri tuşuna basılı tutarak açıp kapatabilirsin

Ulysseus

Üye

Bildirim ekranini asagiya cek. Wifi, Gps, ses vb. Seylerin oldugu bolumu saga kaydir. Coklu Pencere adiyla gozukur

S.a arkadaslar aklima takilan bazi seyler var
1.custom rom anladigim kadariyla telefonun uzerinde gelen orjinal romu ben bu romum nasil yedegini alabilirim
2 telefonun yedegini nasil alabilirim a dan z ye ; söle anlatiyim tele rom attim ve orjinaline dönmek istiyorum diyelim orjinalinin yedegini aldigim romu yuklersem telefon eski haline dönermi.herhani bir veri kaybina ugramadan bunu yapmak mumkunmu (oyun. dosyalar. Programlar vs..)

Uptamil

Üye
Bende s3 kullanıyorum.

Selam arkadaşlar. JEALLY BEAN, ANDROID 4.1.2 diye arattım fakat ilgili konu bulamadığım için buraya yazıyorum.

Odin den 4.1.2 versiyonu yükledim. Ayrıca kaçak olarak kullanıp güncelleme yapamayan arkadaşlara her türlü yardımda bulunabilirim. Zira güncellemeden sonra telefonum kapandı. Telefonculara 50-60 tl vermek istemediğimden ve bu konularda fazla bilgim olmadığı halde kendi başıma herşeyi hallettim. O yüzden herkes rahatlıkla kurabilir. Korkacak birşey yok.

Soruma gelirsek, çoklu ekran ı istediğim gibi kişiselleştiremiyorum. Kendi default programları değiştirebiliyorsun fakat diyelim whatsapp uygulamasını çoklu ekrana ekleyemedim.
Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
İyi çalışmalar..

ali_axe

Üye

Kardeşim çoklu ekran desteğine sahip programlar yapılabilir genelde google n programları diğerleri olmuyor

arkadaslar google asistanmı ne varya ben onu nasıl actıysam actım hangi web sayfasına girsem sesli okuyo herseyi kapatamıyorum da bana bi bilen varsa bu olayı yardım etsin lütfen

arkadaslar google asistanmı ne varya ben onu nasıl actıysam actım hangi web sayfasına girsem sesli okuyo herseyi kapatamıyorum da bana bi bilen varsa bu olayı yardım etsin lütfen

Ayarlar -> Erişilebilirlik sekmesindeki ayarları kontrol et.

Tepkiler: polluxea♪

Rootlu isen ve custom recovery (ClockworkMod veya TeamWin) kullanıyorsan MultiWindow Control ile işini halledebilirsin. xda-developers'ta ilgili konu, zip ve apk mevcut.

yok olmuyo fabrika ayarlarına bile döndüm menu de cimdik hareketi yapınca konusuyo bu seferde biri bi care söylesn arkadaslar lütfen ya

kudret35

Üye
Arkadaşlar ilk kez android telefon aldım S3 2-3 gün önce.Facebook'u açınca otomatik senkronizasyon yapmış rehbere.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Not : Çözdüm

muli2906

Üye
slm arkadaslar bende bugun cakil mavisi s3 aldim ilkez android kullaniyorum ilk sorum tlfnu bilgisaya bir turlu baglayamadim nasil baglanti yapiliyo 4.1.1 surumu yuklu tlfnda guncelleme nasil yapilir pc ye kies yukledim ama tlfnu görmuyor arti flash player nasil yuklerim yardimlarinizi bekliyorum

lordufuk

Üye
bende dün aldım alır almaz 4.1.2 yükledim telefo baştan aşağıya değişiyor söyliyeyim samsung account diye bi bölüm var üye ol benimkiside gri hayırlı olsun

isaesgin

Üye
Eklerseniz sevinirim Teşekkürler

zorlu52

Üye
Benide ekleyin cumartesi aldım sonunda 16 gb titan gri