Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

mhmzergn

Üye
arkadaslar bir sorunum var yardım edermisiniz 2 gundur s3 um saj olurken bilgisayardan usb kablo ile problemsiz oluyor ancak orjinal sarj aletiyle sarj ederken %47 de kalıyor ve asla yukyelmiyor problem nedir acaba bilgisi olan varmı? yardım bekliyorum.

SamsungGalaxy S3 'te Nette İzlediğimiz Flash,mp4.vs. videoları indirebileceğimiz bir programArıyorum
IPhonde sanırım bu çk kolay ama Samsung galaxy S 3 te facebookta youtubede veya haber sitelerinde
izlediğimiz videoları telefonumuza indirebileceğimiz kaydedebileceğimiz bir program arıyorum yardımcı olabilirmisiniz mümkünse..

emhhre

Üye
Arkadaşlar kies ten gunceleme yapmak istiyorum güncelle diyorum üretici yazılımı yükseltme bileşenleri karşıdan yükleniyor diyor yükleme %100 e gelince kies kapanıyor kendiliğinden güncelleme olmuyor nedeni nedir acaba?

arkadaslar bendede buna benzer bi sorun var kies %99 a gelince saatlerce takılı kalıyor gecenin bu saati oldu hala ugrasiyorum ama olmuyo bunun sebebi sizce nedir 4.1.1 yüklü benim telefonda

ya arkadaşlar telefonda 4.1.1 yüklü bu romu ben odin aracılığı ile yükledim türkiye romu diye ismi lazım değil bi yerden indirdim.ama bu rom afrika sürümü olduğunu yeni öğrendim şimdi kiesten 4.1.2 yi indiremiyorum çünkü afrika burda uyumlu değil ne yapmam gerikiyor .serino.'su ile sorgulama yaptıyan güncellleme var ama afrika rom'u yüklü ve kies desteklemiyor hatası alıyorum allah aşkına yardım edin ne yapmam gerikiyor açıklayıcı anlatırmısısnız.teşekürler..

eminde

Üye

Freedi youtube downloader ister mp3 ister video takıl kafana göre

- - - Eklendi - - -

dün güncelleme yaparken aynısı bende de oldu yüzde yüz e geliyor daha sonra program yanıt vermiyor sonlandırılsınmı gibi bi uyarı veriyordu ısrarla programın yanıt vermesi için bekle seçeneğini tıkladim beşinci sefer di galiba sonraki aşamaya geçti

myway.

Üye
Beni de kulübe yaz admin. 4 gündür bende s3 kullanıyorum =)

yokmu cevap yazcak olan bir arkadaş.

s 3 kullanıcısıyim telefonumu yurt dışından getirtdim guncelleme var diyor ama guncelle diyom pc den kiesle guncelle diyor ama kiese bagliyom telefon desteklemiyor diyor lütfen yardım edin.

internet üzerinden radyo dınlerken titreme problemi var ve sureklı tıtrıyor nasıl cozucem bunu ornegın tunein radıo programında muzık dınlerken tıtrıyor telefon bır ayarı varmı tıtrememesı ıcın yada bu bır sorunmu lutfen yardım edermısnız?ayrıca benıde kulube yazabılırsınız

kriter

Üye
Merhabalar telefon defterindeki herhangi birine mesaj çekmek istediğimde Bazı Alıcılar Geçersiz Numaralara Sahip. Geçersiz Alıcılar Eklenemedi uyarısı veriyor. Anladığım kadarıyla telefon numarası başında +9 olmayan numaralarda bu hatayı veriyor +9 olanlara mesaj gönderebiliyorum. Çözümü nedir ? (400 küsür numaranın başına +9 koymak olmasa gerek) Galaxy S3

kendım cozdum ayarlar / ses menüsü altındaki otomatik dokunma seçeneğini kapatmanız yeterli sorunu olan arkadaslara yardımcı olurum ınsallah...

S.Bulut

Üye
Selamlar arkadaslar aranıza s3 kullanıcısı olarak katılmaktayım alacak olan arkadaslarada siddetle tavsiye ediyorum ^^

arkadaşlar tap tap revenge 4 s3 e neden yüklenemiyor s2 de falan var

snour05

Üye
s3 Klübüne benide ilave edersen Sevinirimm

arkadaşlar merhaba ben ing romu yuklemiştim simdide tr romunu yukledim ama kiesde AFR olarak gorunuyor nasıl iştir anlamadım ya bilgisi olan varmı acaba,???

monteboy

Üye
Beni de ekleyebilirsiniz s3 kullaniyorum bana guzel bi uygulamalara sifre koyma appi lazim ama stabil calisan guzel bisey