Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Ekle benide kullanicilara bi zahmet

Türe

Üye

Bunların hıcbırı bende yok acıkcası abı yaklasık 89 uygulama olmasına ragmen -stock uygulamalar harıc 89- cok nadır yasadım o kasmaları bence bır servıse gondermende fayda var

gnybrky

Üye
Yeni gördüm Selamlar bu telefonun tek kötü yanı 1 GB RAM olması onun haricinde süper.

Bende s3 kullanıyorum ama titanyum grisi.

Yeni güncelleme geldi mi acaba 4.1.2

Arkadaslar oncelikle bende yeni katildim araniza cakil mavisi ile 2 konu hakkinda danismak istiyorum 1 dropbox denen uygulamayi nasil kaldirabilirim 2 malumunuz sarj aletinin kablosu cok kisa bende bunu uzatmak icin usb kanlo uzatici aldim fakat cok yavas sarj ediyo bu durum normalmidir

Hocam kalın kablo ince kablo ya göre daha çok akım sağladığı için yaklaşık 2.5 saatte şarj etmektedir. Samsung s2 de ince kablolu şark aleti kullandığı için geç şarj oluyordu.boyut şarj olma süresini belirler. Abir sıkıntı olur mu onu bilemem ama.

M. tAHA

Üye

Bunların hıcbırı bende yok acıkcası abı yaklasık 89 uygulama olmasına ragmen -stock uygulamalar harıc 89- cok nadır yasadım o kasmaları bence bır servıse gondermende fayda var

Tesekkur ediyorum kardesim bu hafta gondermeyi dusunuyorum

Öncelikle selamün aleyküm 2 gün önce S3 hayırlısıyla bende aldım. Biraz bilgi sahip olmak istiyorum biraz telefonu araştırdım android falan güncelleme gibi bir takım unsurlar varmış. Soruma geliyim Telefonumda Android güncel sürümü 4.0.4 gözüküyor galiba eski bir sürüm. Ben bunu güncelleştirmeye çalıştığım zaman Kullanılabilir Güncelleme yok diyorr. acaba bu normalmi? Yoksa güncelleme başka bir yerden falanmı yapıyoruz ve birde telefon yurtdışından aldığım için bir takım aksaklıklar yaşayabilirmiyim beni biraz bilgi sahibi yaparsanız çok sevinirim Hayırlı forumlar şimdiden yardım edenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

F_K_A

Üye
Selam arkadaslar,

Lig tv uygulamasini yukledim, maclar bittikten sonra macin gollerini izlemek istiyorum ama wifi'den sorunsuz izletirken mobil uzerinden izletmiyor. Telif haklari nedeniyle mobil erisime izin verilemiyor gibisinden bir uyari veriyor. Bunu asmanin bir yolu var mi? Herkese tesekkurler.

Arkadaşlar whatsapp kullanıyorum ve sorun su whatsapp tan mesaj geldiğinde ekran ışığı yanmıyor yani bildirim geliyor status bar a whatsapp işareti geliyor ama ekranın ışığı yanmıyor sadece ses çıkıyor neden olabilir ?

eminde

Üye
geldi arkadaşlar müstakbel 4.1.2 sonunda teşrif etti hayırlı uğurlu olsun

laww

Üye
nasıl iyimi bari bende 4.1.2 ingiltere var LL4 fena değil tr iyise onu yükleyim

Whatsapp'a gir. Orada ayarlarda var ayarlardan bildirime gir orada seçenekler var oradan ayarla

kozirog

Üye
sonunda 4.1.2 geldi kies den gunceledim