denizci535
Üye
Telefondaki sıkıntılarımı söyleyim almak isteyenler bilgilensin hatam varsa bilenler söylesin
1) Sarj büyük bir sorun
2) Telefonda bazen aniden renkler soluklaşıyor kapatıp açınca düzeliyor
3) Benim mesaj bölümüm sıkıntılı. şöyleki karsı tarafın attığı mesaj yarım saat sonra yeni gelmiş gibi "Tekrarlanıyor".
4) Telefon aniden kendinden geçiyor hiç bişey yapamıyorum ancak bataryayı söküp takınca kendine geliyor.
5) Hız konusunda aniden yavaşlıyor bildiğiniz kaplumbağa hızına dönüşüyor buda beni deli eden bir unsur.
Arkadaslar oncelikle bende yeni katildim araniza cakil mavisi ile 2 konu hakkinda danismak istiyorum 1 dropbox denen uygulamayi nasil kaldirabilirim 2 malumunuz sarj aletinin kablosu cok kisa bende bunu uzatmak icin usb kanlo uzatici aldim fakat cok yavas sarj ediyo bu durum normalmidir
Bunların hıcbırı bende yok acıkcası abı yaklasık 89 uygulama olmasına ragmen -stock uygulamalar harıc 89- cok nadır yasadım o kasmaları bence bır servıse gondermende fayda var
Yeni güncelleme geldi mi acaba 4.1.2
Bolgeye gore degisir. Ben suan 4.1.2 kullaniyorum
tr sürümü mü kullandığınız acaba
Whatsapp'a gir. Orada ayarlarda var ayarlardan bildirime gir orada seçenekler var oradan ayarlaArkadaşlar whatsapp kullanıyorum ve sorun su whatsapp tan mesaj geldiğinde ekran ışığı yanmıyor yani bildirim geliyor status bar a whatsapp işareti geliyor ama ekranın ışığı yanmıyor sadece ses çıkıyor neden olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?