bydermen
Üye
Slm Kardeş sen varsayılan klavye ayarlarını değiştirmek istiyosun anladığım kadarıyla. Hangi Keyboard indirdin. Ayarlar> Dil ve Giriş menüsünde Klavyeler ve giriş yöntemleri var orda yüklediğin keyboard görünür onun önünde ki kutucuğu işaretle sonra Varsayılan tıkla ve istediğin klavyeyi işaretle çık. Bu şekilde ayarlarsan klavye senin yüklediğin olarak açılır hep... Ok.problem degişiyor ozmn ama yazıyorum amazing oluyor. bu durum da kötü .cogu bir kac yazarla konusuyorm telafuz edemedıgım kelımelrı otomatık cevırıyor ama iştee
benim aradıgım sadece klavyeyi degiştirmek idiridigim bır kac klavye var onları kullanmak
istiyorm nasıl kurucam yada eskı klavyenın yerini nasıl alacak bu indirdigim
Kardeş önce AYarlar uygulama yöneticisinde samsung klavyeyi bul ve aç Veriyi sil seç sonra durmaya zorla tıkla teli yeniden başlat bi bak olmazsa Marketten bi klavye indirip öyle dene yine aynı hatayı alırsan Recovery Moddan Wipe cache ve wipe data yaparak teli sıfırla yine düzelmesse Superwipe yapman gerekebilir kardeş.Bende de 32 GB 4G LTE 2GB RAM'li mavi S3 var. 4.1.1 e guncelledikten sonra klavyede ozel karakterleri acmak istedigim zaman klavye durduruldu hatasi almaya basladim. Cozumu var midir acaba..
Kardeş önce AYarlar uygulama yöneticisinde samsung klavyeyi bul ve aç Veriyi sil seç sonra durmaya zorla tıkla teli yeniden başlat bi bak olmazsa Marketten bi klavye indirip öyle dene yine aynı hatayı alırsan Recovery Moddan Wipe cache ve wipe data yaparak teli sıfırla yine düzelmesse Superwipe yapman gerekebilir kardeş.
Halla Halla tuhaf valla kardeş şimdi tekrar baktım bende görünüyor Ayarlar uygulama yöneticisinde hepsi menüsüne geçip bakıyosun değilmi kardeş olmuyosa diğerlerine bi bak kardeş kolay gelsin sanaYardimin icin saol oncelikle. Fakat ilk secenekte uygulama yoneticinden buldum klavyeyi fakat durmaya zorla secenegi yok. Ayarlar secenegi cikiyor klavyeyi sectigim zaman. Diger uygulamalarda durdur butonu var ancak klavyede yok. Simdi diger sundugunuz secenekleri deneyecegim.
Halla Halla tuhaf valla kardeş şimdi tekrar baktım bende görünüyor Ayarlar uygulama yöneticisinde hepsi menüsüne geçip bakıyosun değilmi kardeş olmuyosa diğerlerine bi bak kardeş kolay gelsin sana
geçmiş olsun kardeş. Ben A.I.type Keyboard kullanıyorum oda güzel tavsiye ederimTamamdır dostum hallettim sayende. TouchPal yükledim marketten halloldu. Mükemmel bir keyboard herkese tavsiye ederim. Ses algılaması ve t9 u çok iyi.
Arkadaşlar bana hala güncelleme gelmedi 4.0.4 talim ediyorum. Nasıl olacak yardım ederseniz sevinirim.
Kardeş Tlf aldıktan sonra hiç sıfırlama yada wipe data / wipe cache veyahut farklı bir rom falan yüklemesi yaptınmı? Yurtdışındanmı aldın yoksa TR mi? Şöyle bişey yap bakalım *#272*imei no# bunu tuşladıktan sonra bi menü gelecek bak akalım hangi ülke işaretli orda farklı bi ülke seçili ise TUR seç ve okeyle teli yeniden başlatıp işlem yapacak sonra güncellemeleri kontrol et düzelecektir. bu işlem yapınca tel sıfırlanabilir bilgin olsun verilerini yedekle.Kardeşim tlf ilk çıktığında aldım 4 ay oldu internet bağlantımda var nasıl indireceğim yardımcı ilsan sevinirim tşk.ler
- - - Eklendi - - -
Kardeşim tlf ilk çıktığında aldım 4 ay oldu internet bağlantımda var nasıl indireceğim yardımcı olsan sevinirim tşk.ler
sygic i öneririm forumda vars3 e göre bir navigasyon programı arıyorum
arkadaşlar s3 te ücretli uygulamaları indirebilmek için n yapmamız lazım??? tlf craklanıyormu?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?