Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Arkadaşlar bir şey soracağım benim cihazla one x arasında nfc ile video gönderemiyorum daha önce deneyen var mı?

Öncelikle meraba aranıza katılmaktan memnun oldum.Yeni almış olduğumdan fazla bilgim yok s3 hakkında.Bazı sorularım var;
1-Yüklemiş olduğum uygulamaları uyguluma yönetisinden siliyorum fakat uygulamanın dosyaları silinmiyo kendim silmekte istemiyorum
yanlış bir dosyayı silicem diye napabilirim?
2-Enerji tasarrufu modunda olmasına rağmen şarj çabuk bitiyor neden?
3-Google Play dışında burdan indirdiğim oyunlardan virüs bulaşırmı?
4-Önerebileceğiniz oyun ve uygulamalar varmı?
Şimdiden teşekkürler...

2. sorun bende de var malesef ama bu akıllı telefonların tek büyük ayıbı sanırım Alışıcaz mecburen bende yeni aldım.

modemden kaynaklanan durum rom yükleyin gecer ama stock romlarda telefonu arada reset atın

Bu durum hakkinda bilgi verecek olan yok mu arkadaslar.Cok yaygin bir konu, saniyorum burada bunu cozenler vardir

Arkadaslar merhaba yaklasık 1 hafta olmadı s3 u alalı kurcalıyorum lakın 3g yı aktıf etme yerını bulamadım 3g ayarı anlıyorlar oyle degıl 3g yı aktıf etme yerını bılen bırzahmet anlatıversın sımdıden tesekkur ederim bu arada 3g ayarları ıcın vodafoneyı aradım op bana 3g yada kapsama yazıp 3636 ya gondememı soyledı 2 sınıde denedım hatalı mesaj dıyor yokmu bır cozum iyi forumlar...

Arkadaşlar benim telefonda saat sorunu var. Mesela bu gun saate bakayim diye tus kilidj dugmesine bastım. Saat 07:22 idi. Sonra kaydırıp kilidi açtım ve widget ekranında saat 07:15 yazıyordu. Ùstteki batdada 07:22 ve kullandigim widget s3 un orjinal gri küçük widgeti. Bazende saafe bakmaknicin kilit ekranini aciyorum ve saat mesela 12:12 yaziyor , sonrada hemen 12:19 vb. Degisiyor.

Tepkiler: M. tAHA

mischaf

Üye
merhabalar. ben yaklasık 2 aydır s3 ve android kullanıcısıyım. malumunuz iphonedan terfi edenlerdenim. gayet aktif olarak kullanıyordum aslında iphonu ama cevrem ve arastırmalarımla yeni telefonumu android olarak sectim. bazı sıkıntılarım var. daha önce bir tanesini sormustum ama yardımcı olan arkadasımızın çözümüyle sonuca varamadım. affınıza sıgınarak o sorumuda tekrarlıyacagım:

1. telefon rehberimi kies vasıtasıyla outlook üzerinden telefonuma aktardım. ancak maalesef bilgisyardan mail gönderdiğim maillerde telefon rehberine ekleniyor. malumunuz bu durumda mükerrer birsürü isim ortada dolanıyor. sırf bu yüzden telefonu 4 sefer fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar yuklemeyi denedim ama sonuc değişmedi. zaten 2. sorumda bununla ilgili.

2. telefonumu malum sebeplerden sıfırladım. (ayarlar menusunden fabrika ayarlarına geri donu sectim). bu işlemi yaparkende geri yukle sekmesindeki tik işaretini kaldırdım. ama maalesef resimlerim müzikler , uygulama dosyları gibi bir çok şey geri geliyor. yardımınızla telefonumu temiz bir resetle yenilemek istiyorum.

3. telefonumu daha önceki sürümde rootlamıstım, güncellemeyi yapıp telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm. acaba root işlminden temizlenmişmidir, yoksa hala rootlumudur. (root yaptıktan sonra telefon fazlaca kasmaya başlamıştı o yuzden eski haline döndürmek istedim)

yardımlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim

saygılarımla

Oyun oynarken arka planda çalışan uygulamaları oto temizleyip oyunun kastırmasını engelleyen prpgram varmi bildiginiz

vlkn0138

Üye
arkadaslar bana biri yardimci olsun lutfen

sorunum su; chainfire 3d yi yukledim ve actim
ilk once usb drive
ve sonra instalt yaptim,
telefonda bi pencere cikti ve dosya arama moduna gecti benimde aklima chainfirenin sd dosyalari olmadigi geldi ve clos yaptim ve telefon kapandi ve acilmiyor suan

Benim telefon ekranında en üst satırda R harfi bulunmakta ne yaptıysam kaybedemedim.
Yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ?

Listeye Benide Eklermisiniz bende Artık S3 kullanıcısıyım.. bu konunun çook Faydası olacağını umuyorum sizi çok rahatsız edicem sanıyorum Bu arada Beyaz renk ama 16gb olarak biliyorum ama hafızaya baktığımda 12 gb olarak görünüyor s3ün 12gblik versiyonu varmı ki..

4 gbyt'ı telefona gelen güncelleme ve yeni androidin yeni sürümleri yüklenebilmesi için ayrılıyor.yani 16 gb ama 4 gb bunlara ayrılıyor ve biz kullanamıyoruz..

ok tamam da bende öle sanıyordum bi arkadaşaımda da hafızayı12küsür gibi gördüm,Bu Arada beni ana Listeye neden hala eklemediler konu galiba aktif veya güncel değil

cempiero

Üye
benıde ekle kardesım nokıadan vazgectım yıllar sonra yasasın galaksı s3

iphone 3gs'nin arızalarından bıkmışken galaxy s3 imdadıma yetişti. ben de aldım bir tane s3 çok iyi oldu çok da güzel oldu

edim1979

Üye
Selam arkadaşlar galaxsy 3 telefonuma imei nasıl atabilirim yardım edermisiniz teşekkürler