gelinkaynana
Üye
Usta 4.1.2'ye Aralıkta gelicek diyorlar.ya arkadaşlar 4.1.2 hakkında yok mu bir gelişme youtube videolar dönmeye başladı bile ne zaman gelir bu muhterem resmi kanallardan
Ayarlar-Cihaz hakkında diyeceksin orada varTelefonun hangi versiyona sahip oldugunu nasıl öğrenebilirim ? Birde güncellemek ne kadar önemli + güncelleyince garanti kapsamından falan cıkmıyor telefon değil mi? öyle birşeyler duydum arkadastan da
Usta 4.1.2'ye Aralıkta gelicek diyorlar.
merhabalar telefonuma "fabrika ayarlarına sıfırla" uyguladım ancak telefonu tamamen sıfırllayamadım? telefona daha önce yuklediğim uygulama dosyaları resimler vs. gibi benzer dosyalar geri geliyor.
tamamen sıfırlamak için ne yapmam gerekiyor? yardım ederseniz cok sevinirim.
not: cihazım 4.1ve yurt içi cihaz
saygılarımla
aldığım yere götürdüm kutuyu beraber açtık cihaz yurt dışı felanda değil samsung a ait garantidede çıkıyo ama aldığım yer kutuyu açtığımız için servis değiştiriyo dedi bu olayıda anlamış değilim kutuyu açmadan arızalımı değilmi nasıl anlayacaksak artık
Arkadaşlar sorunum şu ki; ben ''2 numaralı'' titreşim modelini seçiyorum. Bu seçtiğim titreşim modeli WhatsApp,Facebook Messenger ve gelen aramalarda doğru bir şekilde çalışıyor.
Ancak benim seçtiğim 2 numaralı titreşim modeli mesaj geldiğinde seçtiğim titreşim modelini çalmıyor başka bir titreşim çalıyor.
Bunun çözümü nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?