Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

navigasyon yazılımı sorunum var s3 için sygic i denedim. çok başarılı buldum ama deneme süresi bitti. ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz?

- - - Eklendi - - -

benide s3 listesine ekler misiniz?

Telefonun hangi versiyona sahip oldugunu nasıl öğrenebilirim ? Birde güncellemek ne kadar önemli + güncelleyince garanti kapsamından falan cıkmıyor telefon değil mi? öyle birşeyler duydum arkadastan da

Telefonun hangi versiyona sahip oldugunu nasıl öğrenebilirim ? Birde güncellemek ne kadar önemli + güncelleyince garanti kapsamından falan cıkmıyor telefon değil mi? öyle birşeyler duydum arkadastan da
Ayarlar-Cihaz hakkında diyeceksin orada var

haa 4.0.4 varmış bende. güncellesem ne değişir, ve garanti kapsamından ne yaparsak çıkıyordu? root falan mı?

Arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz ? Ve sizce Note II mı yoksa Galaxy SIII mı ? Bir de evkurdan almayı düşünüyorum sizce garantide vs. problem olur mu ?

S3 kullaniyorum iletim raporlari gelmiyor ve bazi numaralardan mesajlar ulasmazken bazi arkadslarim bana mesaj gonderebiliyor. Problemin kaynagi veya cozumu ne olabilir?

erkan81x

Üye
ARKADASLAR SAMSUNG Galaxy S3 İCİN HANGİ NAVİGASYON PROGRAMI KULLANİLABİLİR VE SÜRESİZ OLANİ VARMİ

eminde

Üye

Usta 4.1.2'ye Aralıkta gelicek diyorlar.

hüseyin kardeş internette odin vasıtasıyla yüklüyor lar 4.1.2 yi odin yazılımı garanti dışı bir yazılım mı multi window değiştirilebilir üst çubuk uygulamaları falan çok hoş gözüküyor

- - - Eklendi - - -

4.1.1 hikaye imiş asıl gösteri 4.1.2 millet jelly bean şimdi işe yaradı ginger bird bu yana en kapsamlı güncelleme

2n3055

Üye
beyaz 16gb beni de ekler misiniz arkadaşlar

gard56

Üye
Arkadaşlar benim tlf hala güncelleme gelmedi

mischaf

Üye
merhabalar telefonuma "fabrika ayarlarına sıfırla" uyguladım ancak telefonu tamamen sıfırllayamadım? telefona daha önce yuklediğim uygulama dosyaları resimler vs. gibi benzer dosyalar geri geliyor.

tamamen sıfırlamak için ne yapmam gerekiyor? yardım ederseniz cok sevinirim.
not: cihazım 4.1ve yurt içi cihaz

saygılarımla

jr_jamis

Üye
Gardaşla benide ekleyi verin garee yaw benim mrk ettim 2şeyva
1csi flash calismio bikactane yukledim ana çalismio nap
Mam gerek bi bilgi verin baa
2cisi bana eniyi anti önerisi yapasiniz demi(casperky denendi
Salo kendini virüs olarak gördü :-)) )))

Ayarlar'dan geri yükle seçenegi var onun isaretini kaldır

slhklc

Üye

doğru söylemişler hocam sadece satış yapan yerler o şekilde değişim yapamıyolar. zaten ilk bir ay içinde donanımsal sorun varsa kutusuyla filan servise verdiğinde birebir değiştirmek zorunda

Arkadaşlar sorunum şu ki; ben ''2 numaralı'' titreşim modelini seçiyorum. Bu seçtiğim titreşim modeli WhatsApp,Facebook Messenger ve gelen aramalarda doğru bir şekilde çalışıyor.
Ancak benim seçtiğim 2 numaralı titreşim modeli mesaj geldiğinde seçtiğim titreşim modelini çalmıyor başka bir titreşim çalıyor.

Bunun çözümü nedir.

duman61

Üye
4.2 nin geleceginden kesin bir haber varmi

Iyi gunler, son 20 sayfayi detayli okudum ama ne yazik ki tam bir sonuc elde edemedim ve sizlere sormak istedim. Belki benimle beraber sorularina yanit bulamayan ya da arayan arkadaslarda cozum bulur.

Telefona JB guncellemesi yaltiktan sonra sarj olma suresi acayip sekilde uzadi. Eskide cok kisa oldugundan ne kadar surdugunu bile hissetmezdim ama gecen sabah kalktigim da hala %97 de duruyordu. Eskiden oyun oynarken bile cok kisa surede dolar iken simdi bu anlamsiz gec sarj olmanin nedenini bulan arkadaslar var mi ? Ayrica sanki sarj da ICS e gore daha az gidiyor gibi.Sarj olma suresi zaten bas belasi.
Bazi arkadaslar,
1-JB yuklerken kablonun hasar gordugunden dolayi, sarj olma suresinin kablodan kaynaklandigini dile getirmisler, bana pek alakali gelmedi ama sizin de fikrinizi almak isyerim.
2-Kimileride yazilimsal hata diyor ve duzelmesi icin guncelleme beklemek gerekiyormus.

Bu sorun icin bildiklerinizi paylasirsaniz cok memnun ve mutlu olurum. Umarim bu sorun cozulur ya da beraber cozeriz.

Tesekkur ederim

Suyaka

Üye

Mesajların içerisinde ayarlara gir ve mesaj bildirimi için titreşim modelini belirle. Mesajların ayrı çünkü ondan değişik titrer.