Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

oyun oynarken mesaj geldgnde kimden geldiğini görmemiz için oyundan çıkmadan iphonedaki gibi ustte bi bildiri gösteren bi pro var mı ssamsungta ?

Go sms i dene. Ucretsiz. Google playde bulabilirsin. Pop up atar mesaj geldiginde. Guzel bir uygulama. Oyun oynamadigin zamanlar da istersen popup u kaldirabilirsin ayarlarindan.

slhklc

Üye
arkadaşlar merhaba. çalıştığım yerde bir arkadaş s3'ü jb sürüme yükseltmiş geçen hafta mesaj geldiğinde titreşim olmuyo diye bana gelmişti onu ayarladım fakat şimdi de telefon sessiz modda sadece titreşim açıkken telefon görüşmesi yapıldığı sırada mesaj gelmesi halinde bildirim sesi çıkartacağına titriyo. bunun ayarını bir türlü bulamadım aynı sorunla karşılaşıp halledenler benimle de paylaşırsa sevinirim

Furbey40

Üye
Telefonu alalı 1 ay kadar oldu. Beyaz renk, paralel ithalat. Kies ile 4.4.1 yazılımını yükledim. Kernel sürümü 3.0.31-368423, yapım numarası ise XXDLJ4.
Cihazı rootlu hale getirip modifiyeli bir yazılım yüklemek istiyorum.
1-Odin programını indirdim. Öncelikle ne yapmalıyım? Tek seferde hem root yapıp, aynı zamanda modifiyeli yazılım yükleyebilir miyim?
2-Modifiyeli yazılım yüklediğimde Samsung yazılım güncellemelerini yapabilir miyim? Tekrar orijinal yazılıma dönebiliyor muyuz?
Sırası ile yapacaklarımı ve tavsiye ettiğiniz yazılımı belirtirseniz sevinirim. Daha önceden N8 kullandım ve Symbian yazılımları ile uğraştım. S3 benim ilk android tecrübem. Hatam olduysa acemiliğime verin.

iştee

Üye
s-voice ayarlar. ses komutları icin uygulamaları işaretle ..

Ben amerikadayim samsung galaxy s3 aldim ancak turkce dil yok nasil yuklerim yada nerden. Bulurum eger bilen varsa bana yardim etsin

Ben amerikadayim samsung galaxy s3 aldim ancak turkce dil yok nasil yuklerim yada nerden. Bulurum eger bilen varsa bana yardim etsin

Telefonunuzun modeli tam olarak kaç ? GT-9300 mi , yoksa GT-9300T mi .
birde GT-9305 var
tam bakınız. size uygun yazılım bulalım.

yasinim

Üye
Yeni Galaxy s3 cep telefonu aldım 13.11.2012 tarihinde telefoncuda parayı ödedikten sonra jelatini açtık ve hattımı taktım servis yok yazısı çıktı ve telefon çekmedi şebeke yerinde yuvarlak içinde slaş işareti çıktı (/) bu durumu söylediğimde kutusu açıldığı için teknik servise göndermem gerektiği söylendi ve 14.11.2012 tarihinde aldığımdan 1 gün sonra telefonu servise verdim servis bana içinde illegal yazılım yüklü olduğunu 50 tl verdiğiniz takdir de telefonu sıkıntısız bir şekilde kullanabileceğimi söylediler bende daha telefon çalışmadı bile dedim.

Dün aldığım telefonu hiç kullanamadan neden illegal yazılım yükleyeyim dedim samsung destek hattını aradığım da başka bir servise vermemi söylediler ve bu bıraktığım servis 6 gün içinde inceleneceğini ve bana dönüş yapılacağını söylediler hiç kullanamadan telefonu servise verdim ve parasını nakit ödediğim telefonum 6 gündür serviste tüketici haklarına şikayet etmeyi düşünüyorum.

yardım edebilecek varmı

sürüm 4.0.4 gt-I9300mbatur

duman61

Üye
Bu tip bir olay başıma gelmedi. Bende senin aldığın günde telefonu aldım ama sipariş olarak 14 ünde aldım 15 inde elime ulaştı herhangi bir sıkıntım olmadı sen bence telefonu nerden aldıysan oraya bir daha götür. Gönderebiliyorsan kutudan cıkan bir kağıtta servis adresi olması gerek oraya gönder derim.

yasinim

Üye
aldığım yere götürdüm kutuyu beraber açtık cihaz yurt dışı felanda değil samsung a ait garantidede çıkıyo ama aldığım yer kutuyu açtığımız için servis değiştiriyo dedi bu olayıda anlamış değilim kutuyu açmadan arızalımı değilmi nasıl anlayacaksak artık

yilan53

Üye
İyi günler üstadlar ben s3 çakıl mavisi kullanıyorum. Telefonu aldım açtım ve direk güncelleme var dedi 76 mb lık bir güncelleme indirdim wi-fi ile kurdum sorunsuz bi şekilde yeniden baslattı fakat telefon açıldığında güncellemenin başarısız olduğunu söyledi. nedenini bilen varmı, baska nasıl güncelleyebilrm simdiden teşekkürler..

Birzahmet benide ekleyi ver sonunda aldım s3 u beyaz

gunes34

Üye
iyi akşamlar
s3 te oyun oynarken çok aşırı olmasada biraz ısınma oluyor bu normalmi?

InCo[Nn]U;5502955' Alıntı:
Go sms i dene. Ucretsiz. Google playde bulabilirsin. Pop up atar mesaj geldiginde. Guzel bir uygulama. Oyun oynamadigin zamanlar da istersen popup u kaldirabilirsin ayarlarindan.

Kardeşim normal üst çubugu indirilmiş gibi üst tarafa parmağını bi kaç kere surt açılır görürsün oyundan çıkmadan

- - - Eklendi - - -

iyi akşamlar
s3 te oyun oynarken çok aşırı olmasada biraz ısınma oluyor bu normalmi?

Normal kardeşim

- - - Eklendi - - -

Telefonunuzun modeli tam olarak kaç ? GT-9300 mi , yoksa GT-9300T mi .
birde GT-9305 var
tam bakınız. size uygun yazılım bulalım.

Markette var dil destek yükle onu direk türkçe oolur kardeşim

eminde

Üye
ya arkadaşlar 4.1.2 hakkında yok mu bir gelişme youtube videolar dönmeye başladı bile ne zaman gelir bu muhterem resmi kanallardan

Bende yeni geldim aranıza arkadaşlar. Hareket pek yok sanırım burada ?

yiğit41

Üye
beni de ekleyin biraz zor da olsa çözmeye başladım. çakıl mavisi...