telefonumda bi güncelleme oldu ama sürümünde bi artma olmadı...(39 mb lık bi güncelleme idi) şimdi de kies ile güncelleme yapıyorum şu an bişey olmaz di mi ??? bir de bu güncelleme ne kadar sürüyo kiesle?? baya bi zamandır bekliyorum....
Arkadaslar benim telefonumda donma sorunu var genelde tuslari kapatinca ekran geri acilmiyor ne yapmam lazim bu sorunla karsilasan baska kimse varmi lutfen yardim etsin bilen birisi varsa.
Krofessional
sistemle ilgilidir sim ve hafıza kartını çıkart ses arttırma orta tus ve kilit tusuyla aç telefonu recovery yanı oradan wipe cache ve format data yap
Arkadaslar benim telefonumda donma sorunu var genelde tuslari kapatinca ekran geri acilmiyor ne yapmam lazim bu sorunla karsilasan baska kimse varmi lutfen yardim etsin bilen birisi varsa.
Menuye gir s voice i ac. S voicein ayarlarina girp launch s voice secenegini kaldir. Hatta kullanmiyosan uygulama bilgisinden devre disi bile birakabilirsin s voice i
bu aletten istiyorum alıcam kısmetse. ancak bi sorum olacak uyardılar beni. bunların renkleri çıkış senelerini ifade ediyormuş. en son çıkan hangisi? yazılım bakımından da bu en son çıkan renk en son sürümmüş ve ilk çıkan sürüm de ısınma problemi oluyormuş. doğru mu? ve yazılım farkı var mı bu modellerde... şimdiden
ya arkadaşlar bu jelly beani asiri ovduler ama ben açıkçası daha kötü olduğunu düşünüyorum. telefon isiniyo rehber falan daha yavas. sarj btmiyodu mubarek telefonda simdi su gibi iciyo sarji. ayarlar komple değişmiş. özellikle şu sesli çekimi aktif edemedim kafayı yemek üzereyim. dil ve giriş ayarlarindaki uygulama için sesli komutlar bölümü yok. dolayısıyla sesli çekimi aktif edemedim. jelly bean güncellemesini yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi???????
Arkadaşlar sorunum şu ki; ben ''2 numaralı'' titreşim modelini seçiyorum. Bu seçtiğim titreşim modeli WhatsApp,Facebook Messenger ve gelen aramalarda doğru bir şekilde çalışıyor. Ancak benim seçtiğim 2 numaralı titreşim modeli mesaj geldiğinde seçtiğim titreşim modelini çalmıyor başka bir titreşim çalıyor.