H.TOGAN
Üye
malesef. sadece stock veya stock modifiyeli romlar + siyahkernelle exFat çalıştırabilirsiniz.
benimde ayni cok yavasladi sarj olmasi kablodan olması çok garipjelly beandan sonra sarj sorunu ortaya çıktı cok yavas dolduruyor sarjda bir oyun oynarken ilerlemiyor tam tersine azalıyordu binbir çeşit şey denedim sonra başka bir kablo ile denedim oldu telefon 4.1.1 jb güncellemesi yaparken resmen kablo hasar alıyor.. saçmalıga bakın
Mobil veriyi açıp indiriceksin. TL gider mi bilmiyorum ama ben öyle yaptım oldu net paketim vardıbeyler s3 ume mms geliyor indir dediğimde kalıyor öylece mms açamıyorum hattım turkcell neden bu şekilde olabilir ?
operatoru aradım sebeke olarak problem olmadıgını ayarlarımın yapılı oldgu söylendi lütfen bir cevap.
Mobil veriyi açıp indiriceksin. TL gider mi bilmiyorum ama ben öyle yaptım oldu net paketim vardı
Bu ne Acayip vede saçma bir durumdur ya bu kies çok bi program evet kardeş çok sağol dediğin gibi yaptım aynen şuan problem yok düzeldi bağlantı sağlayabiliyorum Teşekkür ederim...
Artı bu sabah telefonuma baktım Güncelleme ile ilgili Cihazınız modifiye edildi Uyarısıda kendiliğinden düzeldi nasıl oldu anlamadım ama güncelleme kontrol ettiğim zaman normal uyarıyı veriyor TUHAFFF...
InCo[Nn]U;5476534' Alıntı:Arkadaslar telefonum orjinal imei ama hala 4.1.1 e ulasabilmis degilim. Var mi acaba bir fikri olan. Ota yolu ile 2 tane guncelleme geldi ama 4.1.1 degil. Biri 25 mb biri 19 mb. Simdi tekrar ota yolu ile deniyorm imei sirasi ile dagitilmaktadr hatasini VERMIYOR. Kullanilabilir guncelleme yok diyor. Gostermesi gerekmiyo mu ? Acaba kullanilabilir guncelleme yok demesine ragmen kiese baglasam bulur mu ? Yardimci olursaniz sevinirim. 4.1.2 geliyo ama biz 4.0.4 te kaldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?