jr_jamis
Üye
Slm arkadaşlar Galaxsy S III Beyaz 16Gb Eklerseniz sevinirim..
Ayrıca bi problem var internette baktım biraz epey kişi karşılaşmış ama net bilgi veya çözüm göremedim.. Ben cihazı 29 ekim akşamı 4.1.1 e kies ile güncelledim fakat bir kaç gün sonra güncelleme kontrol ettiğimde "Cihazınız modifiye edilmiştir. Yüklenebilir güncelleme mevcut değil." diye bi uyarı veriyor cihazım orjinaldi root vs herhangi bir işlem yapmadım daha öncede yapmamıştım... Ayrıca bu 4.1.1 güncellemesi ile rehber daha geç açılıyor ve daha çok ram harcıyor cihaz Herhangi bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba bu konularla ilgili..
- - - Eklendi - - -
Slm arkadaşlar Galaxsy S III Beyaz 16Gb Eklerseniz sevinirim..
Ayrıca bi problem var internette baktım biraz epey kişi karşılaşmış ama net bilgi veya çözüm göremedim.. Ben cihazı 29 ekim akşamı 4.1.1 e kies ile güncelledim fakat bir kaç gün sonra güncelleme kontrol ettiğimde "Cihazınız modifiye edilmiştir. Yüklenebilir güncelleme mevcut değil." diye bi uyarı veriyor cihazım orjinaldi root vs herhangi bir işlem yapmadım daha öncede yapmamıştım... Ayrıca bu 4.1.1 güncellemesi ile rehber daha geç açılıyor ve daha çok ram harcıyor cihaz Herhangi bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba bu konularla ilgili.. Ne yapmam gerekiyor yada ne yapabilirim
Telefonun fat32 old. Için yanılmıyorsam max. 4-6 gb atabilirsin
Telefonun fat32 old. Için yanılmıyorsam max. 4-6 gb atabilirsin
Kardeşim sgs3 fat32 değilbende öyle zannediyordum ; jelly bean yükleyip telefona wipe yaptıktan sonra ; dedim cihaz nasılsa sıfırlandı hd bir film atıp test edeyim makineyi ; 720 piksel Avatar filmi vardı 8 kusur gb yer kaplamasına rağmen telefon rahat bir şekilde filmi actı
Hafıza kartı olayına gelecek olursam ; kullandığımız micro sd kartlar fat32 o sebebden 4 gb. uzeri veri atamıyoruz icine . Forumda hafıza kartı adaptoru olan bir kardeşimiz hafıza kartını ntfs formatında bicimlendirip telefona takıp bir test yaparsa aslında çok makbule geçer. Ben yapayım dedim sansıma adaptor bozuk çıktıeğer dediğim şekilde hafıza kartı ntfs olarak bicimlenir ve telefonda bunu kabul ederse , gozumu karartıcagım ve bir tane class 10 - 64 gb. kart alacağım .
Bilgi için teşekkürler
Custom Rom'larda bu mümkün yanlız stock için olurmu:
- - - Eklendi - - -
Türe S3 almışsın sanırım ? Hayırlı olsun
s3 benim hoşuma gitmiyor at gibi telefon yemin ediyorum yaa note 2 de öyle s2 benim daha çok hoşuma gidiyor ama nasip olmadı bi' türlü...gerçi şuanki telefonumdan memnunum ama
Evet kardeşim uygun olunca babamı ikna edip aldırdım valla batarya çok sıkıntı idi s2 de şükür o da çözüldü çok memnunum
Custom Rom'larda bu mümkün yanlız stock için olurmu:
- - - Eklendi - - -
İste bende onu merak ediyorum mumkunmu ? Bir babayiğit hafıza kartını ntfs formatında bicimlendirip sonucu buraya yazsa ; hayır duamı alır benim....
s3 benim hoşuma gitmiyor at gibi telefon yemin ediyorum yaa note 2 de öyle s2 benim daha çok hoşuma gidiyor ama nasip olmadı bi' türlü...gerçi şuanki telefonumdan memnunum ama(sayın üyemiz bu bir züğürt tesellisidir.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?