Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

mennes35

Üye
Arkadaşlar telefonun ekran kilidi şifreli oldu. Nasıl yaptım anlayamadım ancak bir türlü kaldırmayı bulamadım.sadece ekran okuyucusunun olduğu eski haline nasıl getirebiliriz. Bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim

Türe

Üye

bilmiyorsun tabi Sanırım wipe data yapman gerekecek

SGS3

Üye
jelly bean yükledim rootluydu fabrika ayarlarına döndüm ve root gitti. şu anda root olayı değişmiş nasıl atacağım arkadaşlar bana link verebilirmisiniz pek anlamam bu işlerdende jelly beanı rootlamak farklıymıs lütfen yardım edermisiniz adım adım ne yapacagımı?

Aynı olması lazım.Ardaşıma 1. defada kabul etmedi 2.seferde kabul etti :

Türe

Üye
Siyah kernel atinca rootlaniyor otomatik

Tepkiler: TheMadness

SGS3

Üye
Ya ben biraz kabiliyetsizim nasil yapicam bilmiyorum nasil yapicam video falan varmidir

M. tAHA

Üye
selam uzun zaman oldu alalı ama bu gruba girmek bugune nasipmiş benıde ekler mısın ve bir sorum var : Eşitleme ne işe yarıyor çözebilmiş değilim

- - - Eklendi - - -

3 gün önce gelen güncelleme ile neler değişti anlayan var mı ?

SGS3

Üye
yaptım arkadaşlar hem jelly bean hemde ics için olan bir sistem varmış yapamayanlar arkadaşlar buradan yararlanabilirler

Türe

Üye

Senkronizasyon u sagliyor yani hesaplarindaki veriler alinip veriliyor anlik bildirimi sagliyir da denilebilir

reberemo

Üye
ses tuşu menü tuşu açma kapama tuşu ile odin moda girdim sonra seçtim oradaki seçeneklerden birini amacım format atmaktı. yazılımı yüklemeye başladı şimdi ekranda downloading. do not turn off target yazısı ve bizim yeşil herif var. ama 8 10 saattir öyle duruyor. birşey yapmalımıyım ne yapayım arkadaşlar.kapatma diyor ama dayanamadım denedim kapanmıyorda. tuşların hiçbiri çalışmıyor. bataryayı çıkartmamak için kendimle savaşıyorum

escerno7

Üye
arkadaşlar benide ekleyin . s3 lacivert 16 gb. saygılar.

- - - Eklendi - - -

direk şunu sormak istiyorum . 4.1.1 j.b yükledikten sora uyku modundan rehbere girerken 3-4 sn gecikme. yada normal ekrandayken rehberi açarken yavaşlama olmaya başladı. ıce cream s. sürümde yoktu. varmı bi çaresi bilgili arkadaşlara sorarım

bydermen

Üye
Slm arkadaşlar Galaxsy S III Beyaz 16Gb Eklerseniz sevinirim..
Ayrıca bi problem var internette baktım biraz epey kişi karşılaşmış ama net bilgi veya çözüm göremedim.. Ben cihazı 29 ekim akşamı 4.1.1 e kies ile güncelledim fakat bir kaç gün sonra güncelleme kontrol ettiğimde "Cihazınız modifiye edilmiştir. Yüklenebilir güncelleme mevcut değil." diye bi uyarı veriyor cihazım orjinaldi root vs herhangi bir işlem yapmadım daha öncede yapmamıştım... Ayrıca bu 4.1.1 güncellemesi ile rehber daha geç açılıyor ve daha çok ram harcıyor cihaz Herhangi bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba bu konularla ilgili..

- - - Eklendi - - -

Slm arkadaşlar Galaxsy S III Beyaz 16Gb Eklerseniz sevinirim..
Ayrıca bi problem var internette baktım biraz epey kişi karşılaşmış ama net bilgi veya çözüm göremedim.. Ben cihazı 29 ekim akşamı 4.1.1 e kies ile güncelledim fakat bir kaç gün sonra güncelleme kontrol ettiğimde "Cihazınız modifiye edilmiştir. Yüklenebilir güncelleme mevcut değil." diye bi uyarı veriyor cihazım orjinaldi root vs herhangi bir işlem yapmadım daha öncede yapmamıştım... Ayrıca bu 4.1.1 güncellemesi ile rehber daha geç açılıyor ve daha çok ram harcıyor cihaz Herhangi bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba bu konularla ilgili.. Ne yapmam gerekiyor yada ne yapabilirim

cezaci32

Üye
Bende artık galaxy s3 kullanıyorum )

ali_axe

Üye

Aynısı bende de oluyor çözüm nedir acaba.

SGS3

Üye
Arkadaşlar jelly bean de sadece telefonun arayüzü ve hızı değişti başka ne değişti uff şu özelliği süper dediğiniz birşey varmı ben mi farkedemedim?

Arkadaşlar beni de ekleyin. 16 gb beyaz

Türe

Üye
Mümkünse beni de ekleyin beyaz s3