Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Mermer beyazı

- - - Eklendi - - -

Mermer beyazı

beyler benim s3 ümün çamı çatladı. orjinal cam ve yan sanayi camı arasında ne fark var. yan sanayi camı için 2-3 saatte telefonun şarjını bitirir dediler doğrumudur.

newguard

Üye
sonunda arabistanada verdiler jelly beanı varsa bekleyen kursun kiesten

Arkadaşlar telefonu kapatınca hafıza kartı hasarlı hatası veriyor ve telefondan biçimlendirmeden çalışmıyor.Hafıza kartını normal bir şekilde çıkarıp tekrar takarsam yine aynı hatayı alıyorum. Acaba sorun nedir birde root yapmanın sınırı varmı ben 2 kere yaptım ama sürekli güncelleme geldiği için tekrar yapmak zorunda kalıyorum bir yardım ederseni sevinirim

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım isterdimki 153 sayfanın hepsini okuyayım ama okadar vaktim şimdilik yok zaman buldukça okuyacağım.
Siyah Galaxy S3 sahibi oldum. İphone 3G S 32 GB den samsung camiasına katıldık Çok memnunum 4s olan arkadaşımla karşılaştırdık speed testlerde dahil hepsinde kalitesiyle fark yaratıyor. 5 konusunda bilemem. TElefonun en büyük eksiği bana göre 4 çekirdekli işlemci olmasına rağmen 1 GB ram olası eğer ram 2 GB olsa iphone 5de civata olurdu tahminimce.

İlk sayfalardaki oyunlardan bir kaçını indirdim kurdum fakat nova ve mortalın linkleri ölü varsa tekrar verirseniz sevinirim.

Telefonumun tüm ayarlarını yaptım fakat bulamadığım bir şey var. uygulamalarımın kendi kendine güncelleme yapmasını istemiyorum daha doğrusu wireless ortamı harici uygulama yapmasını istemiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bulamadım. uygulamalar kısmından duraklat dediğim halde ilk açışımda uygulama yine faliyete geçiyor doğal olarak buna bir çözüm bulamadım. 3G veri kullanımım hızlı bir şekilde arttığından sınırlama yapmak zorunda kaldım fakat bu seferde otomatik olarak dolduğunda 3G kullandırmıyacağından bana bu konuda eski kullanıcılardan bilgi gerekli.

Yeni başlıyacaklar arkadaşlar içinde bir kaç uygulama tavsiyesi;

RF13 futbol severler için çok iyi kasma yok ücretsiz.
Dead trigger sayfanın en başında linki var mutlaka denenmesi gereken oyun
Fugo kelime avi zevkli bir oyun
Amazing alex bulmaca tarzında bir oyun zevkli
ifishing lite pihonedan beri vazgeçemediğim oyun
six guns
bia2 free+
jetpack joyride oyunlarınıda tavsiye ederim...

Photo warp zevkli bir uygulama
Stun gun free bayanlar için etkili olabilecek bir program elektro şok aleti sesi çıkarıyor ve ışık yanıp sönüyor.
fake iphone5 telefon görüntüsünü iphone 5 yapıp arkadaşlarınızla maytap geçebilirsiniz
sygic güzel bir navigasyon gps özelliği var.
photoshop express ile fotoğraflarınıza hayat verin
Teamwiever ile evdeki bilgisyarınızı kontrol edin. Bilgisayarınızada teamwiever kurmanız gerekmekte
Superlivepro programı ile şirketinizde kamera sistemi varsa kolay kurulum ile kontrol edebilirsiniz.
avast!mobile security kurdum bende bilmiyorum faydası varmı deamlı çalışıyor
google translate fotoğraf çekip fotoğraftaki yazıları çeviri yapmıyormu hasta oluyorum o özelliğine
tango görüntülü internet üzerinden konuşmaya yarayan uygulama
windfinder rüzgar durumunu güncel gösteren bir program doğruluk payı %90. İyi bir balıkçı olduğumdan dolayı çok işime yarıyor.

H.TOGAN

Üye

Kardeşim programların otamatik güncelleme yapmasını istemiyorsanız , mağazaya gir otamatik güncelleme yi kapat .

Tepkiler: kursunlu16
Teşekkür ederim.. sanki biraz kolaymış

Peki daha zor bir soru sorayım telefonu ilk aldığımda kies ile bağlantı kuruyordum. Telefonu geçenlerde güncelledi yedek aldı falan filan derken bugün kiese bağlanayım dedim bağlantı hatası verdi. Kaldırdım tekrar kurdum hava gazı. kimi usb hata ayıklayıcıda tik olmasın demiş onuda yaptım. altında sahteciliğe tik koy demiş onuda yaptım olmadı da olmadı. En son biri dil seçenekleri demiş baktım oda yemedi.

nekadar doğrudur bilmem biri windows media player 12 demiş şimdi indiriyorum olmassa allah belasını versin bu telefona böyle program layik görenleri dicem kullanmıcam kiesi. bununda bir kolay yolu varmı ? windows 7 kullanıyorum.

H.TOGAN

Üye

Kardeşim benim kies hakkında pek bilgim yok malesef baktım program tam zulüm kaldırdım pc den. Güncelleme lerimi odin programı ile yapıyorum. Yedekleme islemlermi ise depolama modunda pc ye baglanıp oyle hallediyorum....

Benıde not edın 3 hafta sonra elımde ınsallah

Furbey40

Üye
Beni de listeye ekleyebilirsiniz. 16 GB, beyaz renk.

XDA'dan telefonumu ROOT'layıp bir ROM yükledim, ancak yüklediğim ROM'da hiçbir yeri arayamıyorum. Telefonun kendi orjinal yazılımına dönersem sorunum düzelir mi?

neo78

Üye
çakıl mavisi ekle kardeş

mennes35

Üye
benide ekeleyebilirsiniz arkadaşlar, Siyah 16 Gb

XDA'dan telefonumu ROOT'layıp bir ROM yükledim, ancak yüklediğim ROM'da hiçbir yeri arayamıyorum. Telefonun kendi orjinal yazılımına dönersem sorunum düzelir mi?

Büyük ihtimal duzelecektir.Orjinali sammobile`dan bulabilirsin.

benide ekleyin 1 hafta oldu alalı, mermer beyazı

ROOT`suz yap baktınız ki düzeldi yine ROOT`larsın ztn bi kaybın olmamış olur

Telefonu Download moda alıp orjinal dosyayı Odin'de düzgün yerleştirdim ancak yarıya gelince takılıp kalıyor. Şu anda telefon yine "Download" moda geliyor ancak Recovery moda gelmiyor. Recovery moda girmek için Ses Açma+Home+Kapat tuşuna bastığımda ekranda "Firmware upgrade encountered an issue. Please select rcovery mode in Kies & Try Again." yazıyor. Yine Odin ile deniyorum takılıp kalıyor.

Aslında sanırım bundan sonrası benim yapabileceğim birşey değil. ROOT yaptığım için muhtemelen garantiden saymayacaklar teknik servisler ya da herhangi bir telefoncu düzeltebilir mi? Maliyeti ne kadar olur?