Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

DFGH12

Üye
Jb güncellesi yaptikdan sonra cihaz kasiliyor ve kiese bağlanmiyor telefonununuzun bilgileri alinamadi uyarsi veriyor, kiesi tekrar indirdim ve günceledim AYNI SORUNU TEKRAR VERİYOR, CİHAZ YAVAŞLADI

DFGH12

Üye
Ayrica 3 kezde fabrika ayarlarini yükledim

Mrb arkadaslar jelly beani beklerken guncellestirmelerden bugün 19 mb'lik bir guncellestirme geldi bi önceden 25mb.lik bir guncellestirme daha yuklemistim jelly bean'den daha haber yok telefon turkiyeden alınma yurt dışı değil yani kies.den fln bakmayida bilmiyorum acaba nedir bunun esrarı bilen biri var mi guncellestirmeleri mobil ağ ile yapıyorum bu arada ana bant sürümü XXLH1 gözüküyor sizlerde de aynı mi problem nedir acaba ? şimdiden tsk ederim..

_ySn

Üye

Sendeki bu sorun bende jb ye geçtiğimde olmuştu. Telefonu 2 kere açıp kapatınca düzeldi. (:

borsacim

Üye
s3 kullanıyorum ve gayet memnunum. Herkese tavsiye ederim.

arkadaşlar galaksi s3 üm var fakat msj geldiğin uyarı alamıyorum ve msjın geldiğini anlayamıyorum msjlara girmem gerekiyor tesadüs geldiğini öyle anlayabiliyorum ilk defa böyle bir sorun yaşadım titreşimdeyken msj geldiğinde tel titremiyor sensör yanıp sönmüyor neden olabilir

ali_axe

Üye
S3 e en yüksek kaç gb sd kart takılıyor. 32 lik kaldiri yor mu?

Telefon devamlı msjlastiğini anlıyor bu yüzden ufak bi titreme yapior.devamli titrememek ve enerji tasarrufu yapmak adina yapior bunu.gelen kutusundaki mesajları silersen normale dönecektir.

arkadaşlar çok kullandığım pdf dosyam var her seferinde dosyalarıma gidip açmak yerine bunu nasıl ana ekrana alabilirim kısayol gibi yada widget gibi

halilex

Üye
Galaxy S3´e Super Yenilik

Galaxy Note 2'de bulunan çoklu pencere ("multi window") işlevi, iki uygulamayı aynı anda ekranda görebilmenize ve kullanabilmenize izin veriyor. Bir söylentiye göre bu özellik, Galaxy S3 için de sunulabilir.

Note 2'deki çoklu pencere işlevi, Android'de normalde mümkün olmayan ekranı ikiye bölerek iki uygulamayı aynı anda kullanmaya izin veriyor. Sammobile web sitesinin iddiasına göre ise Samsung, bu işlevi Galaxy S3'e de getirecek. Siteye göre bu işlevi (ve bazı küçük geliştirmeleri) getirecek olan güncelleme, bu senenin sonlarına doğru sunulabilir.

4.8 inç'lik Galaxy S3, böyle bir özellikle şüphesiz daha da zengin bir hale gelebilir. Bakalım çoklu pencere işlevi ve belki de dahası, S3 sahipleri için gerçeğe dönüşecek mi...

Kaynak:

Tepkiler: hsynkckygcı@
Muhteşem bir haber !

Tepkiler: halilex

​muhtesem fotolar cekıyor yaaa . bunları bayramda cektım ))

ali_axe

Üye
Ya bende mi sorun var anlamıyorum yada bir ayarı eksik mi yapıyorum bende resimler güzel çıkmıyor nasıl desem cam gibi degil yani.

emeğinize sağlık

Tepkiler: darbeci_001

warde

Üye
Ellerinize sağlık güzel çalışma ve bilgilendirmeler var, takip edeceğim...

- - - Eklendi - - -

Fark yaratan 5 özellik ve buna benzer kullanımların nasıl yapılacağına dair açıklama nerede bulabilirim...

Tepkiler: darbeci_001