Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

kiesten mi yoksa rom mu attin?

guncellemeye bastim guncelleme yok dedi
bu arada benide kulube ekleyin mermer beyaz

hayır bnde kiesten baktım telefonunkendisine baktım güncelleme yok yani

az önce güncellemeleri kontrol ettim fakat yok dedi?

beni de ekleyin arkadaşlar. renk beyaz

mhmzergn

Üye
beni su gunceleyememe sıkıntısından kurtaracak varmi yazilim guncellemesi var diyo mobil veriyle guncellemiyo ille de wifi istiyo ve surekli hata veriyo engel de olamiyorum bunun cozumu yokmu yani eger guncelleme varsa mibil veriyle yapamaz miyim guncellemeyi yardim edin lutfen

bu gün samsung galaxy s3 aldım custom rom yükledikten sona tlf aramalarda ağa kayıtlı değil hatası vermeye başladı ne araya biliyorum nede arana biliyorum nasıl düzelte bilirim..?

Tepkiler: SilentOne

kralrodi

Üye
Beni de yaz kardes cakil mavisi

- - - Eklendi - - -

tatanga_ilker kardes senin ana bant surumu polonya.polonyadan mi aldin.4.1.1 surumu once polonyaya verilmeye baslandi cunku ondan sana gelmistir

Beni de yaz kardes cakil mavisi

- - - Eklendi - - -

tatanga_ilker kardes senin ana bant surumu polonya.polonyadan mi aldin.4.1.1 surumu once polonyaya verilmeye baslandi cunku ondan sana gelmistir

kardes ana bant sürümü hangi ülkeye ait olduğunu öğrenme imkanım var mı bir bilgin var mı acaba?

Arkadaşlar bu kameranın yanındaki Proximity/Light sensor karanlıkta bakınca daha belirgin oluyor sürekli kırmızı yanıyor. Sizdede böylemi. Yoksa benimki bozuk mu?

citywolf

Üye
Merhabalar,

Yurt dışı Att kart ile alınma Samsung galaxy s3 getirtmeyi düşünüyorum. Fakat kafama takılan bir kaç soru var. Yardımcı olursanız memnun olurum.

1- alacağım bu telefonu Unlock yapma şansım varmı?
Varsa;
- IMEİ değiştirerekmi yapılıyor?
- İnternette unlock code paketler var onlardan mı satın almak gerekiyor?
- Farklı bir uygulama şekli mi var?
2- Unlock yapıldığında herhangi bir sorun yaşanıyor mu nelerdir?
3- yurt dışından alınan telefonlarda android market türkiyedekine göre daha farklı çoğu uygulama ücretsiz olduğunu duydum doğru mu?
4- JB olduğunuda duydum iphone JB gibi mi oluyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla,

artemis4

Üye
benim anabant sürümünde I9300XXLH1 yazıyor arkadaşlar yeni aldım telefonu,tavsiyenize de ihtiyacım var ilk yapılması gerekenler nelerdir şimdi,gerçi imei kaydı bulunamadı diyor gg.den aldım satıcı işlemler yeni yapılıyor p.tesi görebilirsiniz diyor ama canım sıkıldı bu duruma..

s3 te Google Haritalar ı açtıgımda internet kullanmadan haritalar gözükmüyor.yeri buluyor ama haritaları görmek için internet istiyor bu haritaları indirebilecegimiz yer varmı ?
şuan internetten indirdi harita ama bulunduğum çevreyi.başka bir yere giderken internet gerekicek gene

yardım lütfen

Google Play Store ye gir. Ordan ayarlar bölümünde yalnızca kablosuz üzerinde güncelle var. Onun işaretini kaldır işelm tamamdır.

Sergenc

Üye
simdiye kdr kullandıgım en iyi telefon!