canno001
Üye
Arkadaşlar yorumu olan yokmu sorunum için?Arkadaşlar cihaz orjinal halde ekstra root, rom, kernel vs... yüklenmiş değil ancak yaklaşık 3-5gündür kameranın shutter ve odaklanma sesleri çıkmaz oldu , millet sesi kesmeye çalışıyor benimkinde kendisinden kesildi yüklediğim bir programdan olabilir ancak bulamadım , kamera ayarlarını sıfırladım, telefonu açtım kapatım fayda etmedi can sıkıcı bir durum yardımcı olabilecek arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Arkadaşlar yorumu olan yokmu sorunum için?
Kardeşim aynı sorun benim cihazda da vardı ; telofana odin üzerinden güncelleme yaptım problem ortadan kalktıyazılımın son versiyondaysa eğer ; bence odinle tekrardan sistemi kur veyahut telefonu recovery moda alıp factory reset yaparak cihazı sıfırla
Önemli not: cihazı sıfırladıgınızda tüm kişisel bilgilerinizi kaybolacaktır! Yedek almanız sizin acınızdan iyi olur
Arkadaşlar benim s3 gta 3 de , temple runda fazla olmasada ara ara takılıyor. Temple run bravede ise bazen hiç kasmadan oynuyorum. Bazen ise ufak kasaram koşuyor sizce sorunum ne olabilir aldığım telefoncuya götürsem başka model ile değişim yaparlarmı?
güç modu kapalı bendede kasma yokta arada 1 saniyelik takılıyor hemen kendine geliyor. servise verimmi sizce?
yaz abi beyaz renk. birde arkadaşlar şimdi ben burdan nova3 ve modern combatı indirdim ama root falan bişi yok telde orj. kullanıyorum dosyayı direk atsam hafızasına kursam calısır mı ? herhangi bir sıkıntı yaratır mı ? parayla aldıgım oyunlarda var çünkü..
not: n8 den geçtim . gerçekten harika bişey bu..
ya işin garibi hangi oyunu kursam hepsi uyumlu çıktı ya sanaslıyım yada bişi var bunda
ya işin garibi hangi oyunu kursam hepsi uyumlu çıktı ya sanaslıyım yada bişi var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?