Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

canno001

Üye
mermer beyazı beni de eklerseniz sevinirim
ayrıca bir konuda yardımcı olursanız sevinirim.bir güvenlik sorunu yaşıyorum.muhtemelen google play e üye olmak için kullandığım hesapla ilgili bir sıkıntı var.Sıkıntı order&chaos oyununu indirmek için kredi kartı kaydı yaptıktan sonra başladi.sorunsuz bir şekilde oyunu indirdim birkaç gün sonra başka bir paralı uygulamayı indirmeye çalışınca güvenlik sorunu hatası vermeye başladı.bir siteye üye olmaya çalışınca gmail andresimi girip ileri butonuna basınca beyaz sayfa üzerinde hacker? hatası verdi başka bir adres girince böyle bir hata oluşmadı.Bu duruma karşı ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yorumu olan yokmu sorunum için?

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar yorumu olan yokmu sorunum için?

Kardeşim aynı sorun benim cihazda da vardı ; telofana odin üzerinden güncelleme yaptım problem ortadan kalktı yazılımın son versiyondaysa eğer ; bence odinle tekrardan sistemi kur veyahut telefonu recovery moda alıp factory reset yaparak cihazı sıfırla

Önemli not: cihazı sıfırladıgınızda tüm kişisel bilgilerinizi kaybolacaktır! Yedek almanız sizin acınızdan iyi olur

Teşekkür ederim. Sanırım tek çözüm yazılımı tekrar yüklemek ise en iyisi JB 'yi bekleyim o zaman.

Arkadaşlar benim s3 gta 3 de , temple runda fazla olmasada ara ara takılıyor. Temple run bravede ise bazen hiç kasmadan oynuyorum. Bazen ise ufak kasaram koşuyor sizce sorunum ne olabilir aldığım telefoncuya götürsem başka model ile değişim yaparlarmı?

kardesim bnde hic bole seyler olmuyor ya yazilmsal bir sikinti var yada chaz hafizasini cok doldurdun

16 gb dan 1.8 gb si dolu daha. Ayrıca temple runda her oyuna ilk giriSimde kanat alırken takılıyordu dabrika ayarlarına döndüm ve oyuna güncelleme geldi artık kanat alırken takılmıyor fakat oyumda arada takılıyor. Fakat bu takılmalar o kadar fazla deil fakat böyle bir telefonun 10 tane oyun açıkken hiç takılmaması lazım.bu arada bu forumda telefonum kasIyor diyenler var benden başkada bide gta 3 ve temple r. Braveyi apk olaram indirdim.

H.TOGAN

Üye

temple run oynarken güç tasarrufu modu acıkmı? eğer açıksa güç tasarrufunu kapatıp birde öyle deneyin. eğer kasılmalar devam ederse bence cihazı servise gönderin! Bendeki s3 de temple run oyununda gram kasma yok ; aynı şekilde gta 3 de yağ gibi

güç modu kapalı bendede kasma yokta arada 1 saniyelik takılıyor hemen kendine geliyor. servise verimmi sizce?

avianca

Üye
yaz abi beyaz renk. birde arkadaşlar şimdi ben burdan nova3 ve modern combatı indirdim ama root falan bişi yok telde orj. kullanıyorum dosyayı direk atsam hafızasına kursam calısır mı ? herhangi bir sıkıntı yaratır mı ? parayla aldıgım oyunlarda var çünkü..
not: n8 den geçtim . gerçekten harika bişey bu..

şu ana kadar hiç bir takılma donma vb yaşamadım stock rom siyah kernel son sürüm

H.TOGAN

Üye

Öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim sanırım n8 den sonra bir çok kişi s3 e terfi etmiş ; bende dahilim bu olaya
Oyunlar için cihazının root lu olmasına gerek yok! Apk dosyasını kurun , eğer oyunun sd dosyasıda var ise gerekli yere sd dosyasınıda atıp oyuna girebilirsiniz burda önemli olan kurduğunuz oyunun s3 e uyumlu olması
Buna dikkat edin yeter

ya işin garibi hangi oyunu kursam hepsi uyumlu çıktı ya sanaslıyım yada bişi var bunda

Ereinion

Üye
New star socceri burda bir arkadas tavsiye etmisti kusuruma bakmasin nickini unuttum ama omrumu yedin ya bu nasil bir illet)

Tepkiler: Suyaka