Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

baya aktif kullanıyorsun o zaman eger yetmiyorsa. ben çantamda taşıyorum kabloyu ama genelde bir sonraki gün takmam gerekiyor 5800 dan sonra baya pil beni tatmin etti

Ereinion

Üye
yani ben çok sık whatsapp kullanıyorum %80 onu kullanıorum hatta arada oyun tel şu an kablom olmasa 40 larda falandı hatta belkide daha az sabah 6 30 da kalktıgım için geceyi çıkarmıyor yani diyebilirim ki hep tasarruf modunda hiç daha doğru düzgün o modsuz kullanmadım neredeyse.

H.TOGAN

Üye

Dostum oncelikle taskmaneger gibi programları kesinlikle kullanma bu tip programlar şarj dusmanıdır. Ayrıyetten whatsub gibi programlarda sarjı baya bi yorar; anladıgım kadarıyla telefonunuz yeni , bir iki hafta telefonunuzun sarjı %1 kalana kadar kullanıp ; sarja takın ve dolana kadar sarjdan cekmeyin. Bu iki haftalık zaman periyod undan sonra sarjınızın daha fazla dayandıgını ggoreceksiniz

Konu Sahibi
Mobil veri şarjın yüzde %70'in götürür kullanmadıkça mobil veriyi kapalı tutun yeter

Hiçbir program kullanmıyorum task killer vb.

Şöyle bir deneme yaptım gece yatarken şarjım %100 ve telefonun mobil verisi kapadım sadece , güç tasarrufu kapalı yani sadece mobil veri kapalı

Sabah kalktığımda sadece %3 şarjım gitmişti şöyle söyleyeyim bütün şarjı tüketen mobil veridir

Task killer filan hikaye

gokason

Üye
s3 için menejerlik oyunu var mı acaba ?

S3 için en iyi hava durumu Uyg. hangisidr arkadaslr

Ereinion

Üye
S3 için en iyi hava durumu Uyg. hangisidr arkadaslr

Fmh 2012 var tavsiye ederim.

Diger yukardaki cevaplariniz icinde cok tesekkurler. Peki ben sd card aldim telefona bu uygulamalari oraya kurabilmemin bir yolu varmi illa root mi edilmesi gerekiyor ?

Fmh 2012 var tavsiye ederim.

Diger yukardaki cevaplariniz icinde cok tesekkurler. Peki ben sd card aldim telefona bu uygulamalari oraya kurabilmemin bir yolu varmi illa root mi edilmesi gerekiyor ?

diğer arkadaşın sorunun cevabı. benim bildiğim sd karta taşımak için root gerektiği

O menajerlik değil

- - - Eklendi - - -

Task killer hikaye zaten telefondaki belleği sil aynı işi görüyor. Bende de overclocklu her şeyi açıyorum sabah %10 gidiyor omegarom + siyahkernel

eminde

Üye
s3 hediye kılıf mevzusunda bir gelişme yaşayan wa mi

gokason

Üye
s3 için menejerlik oyunu var mı acaba bi yardım edersiniz sag olun

Ereinion

Üye
diğer arkadaşın sorunun cevabı. benim bildiğim sd karta taşımak için root gerektiği

cevabınız için teşekkürler. bir türlü cesaret edemiyorum yapmaya kararsız kaldım açıkçası daha sonra geri dönüşü varmı diye bilemiyorumda.

- - - Eklendi - - -

s3 için menejerlik oyunu var mı acaba bi yardım edersiniz sag olun

bir önceki sayfada yazmıştım size oyunun tam adını, başarılı bir menajerlik oyunu ben oynuyorum. FMH 2012

SGS3

Üye
Siyah Kernel nedir ne işe yarar arkadaşlar?

sen baya stock romda sayılmiyon daha jb gelmedi :-)

daha beta deqilmi i oya baya sorunları varmis diye duydum