erkin2503
Üye
sildim gitti ama bakalım merak ediyorum buna bir çözüm bulmak lazım. akşam eve gittiğimde ilk mesajdaki oyunları yüklicem ilk fırsatta. başka da değişik bir uygulama tavsiyeniz olursa çok makbule geçer.
pil ile ilgili daha uzun götürebilicek bir programda varsa olabilir.ofise kablo almak zorunda kaldım sabah 6 30 dan akşama götürmüyor maaalesef.
yani ben çok sık whatsapp kullanıyorum %80 onu kullanıorum hatta arada oyun tel şu an kablom olmasa 40 larda falandı hatta belkide daha az sabah 6 30 da kalktıgım için geceyi çıkarmıyor yani diyebilirim ki hep tasarruf modunda hiç daha doğru düzgün o modsuz kullanmadım neredeyse.
S3 için en iyi hava durumu Uyg. hangisidr arkadaslr
Fmh 2012 var tavsiye ederim.
Diger yukardaki cevaplariniz icinde cok tesekkurler. Peki ben sd card aldim telefona bu uygulamalari oraya kurabilmemin bir yolu varmi illa root mi edilmesi gerekiyor ?
s3 için menejerlik oyunu var mı acaba ?
New Star Soccer.
Mobil veri şarjın yüzde %70'in götürür kullanmadıkça mobil veriyi kapalı tutun yeter
Hiçbir program kullanmıyorum task killer vb.
Şöyle bir deneme yaptım gece yatarken şarjım %100 ve telefonun mobil verisi kapadım sadece , güç tasarrufu kapalı yani sadece mobil veri kapalı
Sabah kalktığımda sadece %3 şarjım gitmişti şöyle söyleyeyim bütün şarjı tüketen mobil veridir
Task killer filan hikaye
diğer arkadaşın sorunun cevabı.benim bildiğim sd karta taşımak için root gerektiği
s3 için menejerlik oyunu var mı acaba bi yardım edersiniz sag olun
O menajerlik değil
sen baya stock romda sayılmiyon daha jb gelmedi :-)
daha beta deqilmi i oya baya sorunları varmis diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?