Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

H.TOGAN

Üye
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar ! Konumuz üst konu olmuş

Kılıf dağıtımına 16 Ağustos'ta başlanmış. Yoğunluk nedeniyle ayın sonuna kadar herkese gelmiş olacağı söyleniyor sabır diyoruz dostlar

yada imei imizi kopyalmasınlar

Geçişimin nedenine gelirsek, donanımı tam anlamıyla kullanamıyor jelly beanler daha yapmaları lazım. Official JB daha iyi.

- - - Eklendi - - -

İş görür tabi ki

- - - Eklendi - - -

Tek sorun, siyahkernel desteklemiyor şimdilik galiba, ya da ben yapamadım, telefon brick olmuştu.

Tepkiler: Suyaka

Suyaka

Üye

Hm, resmi sürüm bekleyeceğim. Ben Custom sevmem pek : )

Tepkiler: TheMadness

Suyaka

Üye

4.0.4'e geri dönüş yaptım siyah kernel çalışmaması yüzünden

- - - Eklendi - - -

SiyahKernel'e dual boot gelse de kullansak

Gökhan Moral'e helâl olsun. Ankara'nın incisi adam, XDA takımındaki tek Türk : ) En son güncellemesiyle STweaks uygulaması geldi farkettin mi bilmiyorum : )

Tepkiler: TheMadness

Gökhan Moral'e helâl olsun. Ankara'nın incisi adam, XDA takımındaki tek Türk : ) En son güncellemesiyle STweaks uygulaması geldi farkettin mi bilmiyorum : )

Farkettim bir de westcrip var Resurrection Remix ROM Sahibi. Altan Kürük

Ereinion

Üye
herkese merhabalar.. bir sony tablet alarak ilk androide başlamıştım, şimdi samsung galaxy s3 beyaz 32 gb alarak aranıza katıldım ve hala acemi bir android kullanıcısı olarak foruma göz attım ama o kadar çok sayfa varki hepsini tek tek okuma şansım olmadı o yüzden bu konu daha önce sorulduysa gerçekten kusuruma bakmayın.

aslında şu anda beni rahatsız eden tek sorum, makine bazen home tuşuna basınca açılırken ekran ışıklar kat kat geliyor yada içindeyken bazen kasmalar yaşayabiliyorum ama bişey oluyo sonra kendi kendine sıfır kasma devam ediyorum ( home tuşu svoice vs hepsi kapalı ) kafamın bastığı kadarıyla bu ram le alakalı. Bunla ilgili verebileceğiniz tavsiye varmı yada bu birtek bendemi sorun

H.TOGAN

Üye

Guc tasarrufu modunuz acıksa ; buyuk ihtimal ondan yapar

Ereinion

Üye
hep açık ona rağmen dayanmıyor ama kapalıykende yapabiliyor bazen, ramle alakalı bir program tavsiyeniz varmı bu konuyu düzenlicek advanced task killer kullanıyorum ama bir işe yaradığınıda pek düşünmüyorum, yarıyordur tabi ama az.

task manageri sil gitsin bence bende kullanıyordum s3 için bi işe yaramıyor s3 kendisi yapıyor zatn yapacağını. bende arada onu hissediyorum ama ben sürekli güç tasarrufunda kullanıyorum teli. hissettiğimden yeniden başlat diyorum teli. widgetlar falan baya ram yiyor. özellikle s memo widgeti. 1 aylık s3 ve android kullanıcısı olarak boyle düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

kılıfta 13. gün ama ulaşmış değil. bu arada arkadaşlar flip cover kapak bir sitede 14 tl. ama arka kapaklı değil ve biraz kalitesiz olabilir. ben satın aldım deneyimimi paylaşırım. isteyene siteye pm atarım

Ereinion

Üye
sildim gitti ama bakalım merak ediyorum buna bir çözüm bulmak lazım. akşam eve gittiğimde ilk mesajdaki oyunları yüklicem ilk fırsatta. başka da değişik bir uygulama tavsiyeniz olursa çok makbule geçer.

pil ile ilgili daha uzun götürebilicek bir programda varsa olabilir. ofise kablo almak zorunda kaldım sabah 6 30 dan akşama götürmüyor maaalesef.