Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

6 temmuzdan beri kullaniyoru beyaz 16 gb s3 beni de ekleyin

sahkan99

Üye
güzel paylaşımlar yapmak dileğiyle. Benide ekleyin.

safakk34

Üye
Arkadaşlar bi sorum olcak. Benim telefonda tarayicidan internete girip ana ekrani açip tekrar tarayiciyi açinca sayfayi yeniliyo bütün tarayicilarda ayni sizdede öylemi bana bi yardimci olun ya :

evet tabi uzun sure sonra tarayiciya girdiqinde bndee ole oluyor

97ege97

Üye
Bende de var.. Çakıl mavisi...

Suyaka

Üye
Püf Nokta:

Hangi uygulama ekranında olursanız olun ( Oyunlar da dâhil ) , telefonunuzun bildirim konsolunu açabilirsiniz.
Bunu ekranın en üstünden aşşağıya parmağınızını iki kez seri şekilde kaldırarak yapabilirsiniz.
Mükemmel pratik bir işlev. Her durumda bildirimlerinizi kontrol edebilecek, uygulamalardan ayrılarak ana ekrana dönmek zorunda kalmayacaksınız. Harika bir olay, deneyin. Benden bayram hediyesi olsun : )

cliolar

Üye
bugun guncelleme geldi bana internetde degisiklikler oldu

H.TOGAN

Üye
beyler samsungun dagıttıgı kılıflardan eline ulasan varmı?

Arkadaşlar son sürüm ne uzun zamandır netten ayrıydım bir arkadaş yeni güncelleme var demiş ben bulamıyorum

merhaba arkadaşlar.s3 kullanıcısıyım.fakat bir sorunum var umarım yardımcı olabilirsinız.telefona TL yüklüyorum devamlı bir yerlerde yiyor.sanırım bir uygulama internete bağlı bulamıyorum.devamlı Şu kadar kb net kullanıldı diye TL'm gidiyor.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

diyala

Üye
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 2 gün oldu. Mesajlaşma DURDURULDU hatası veriyor diyor telefon yardım edermisiniz lütfen.

- - - Eklendi - - -

nE ANLAMA GELİYOR BU VE NE YAPMALIYIM

16 gb beyaz benide ekleyin ayrıca bilgiler için teşekkürler

diyala

Üye
16 gb beyaz benimkide

mobil verisini kapat arkadaşım programı bulamıyorsan

halo_06

Üye
Selamlar bende yeni aldım beyaz ..bu alet neden durduğu yerde çantada ısınıyor bilen varmı acaba..birde şarjı bitiyor hemen...

Arkadaşlar son sürüm ne uzun zamandır netten ayrıydım bir arkadaş yeni güncelleme var demiş ben bulamıyorum

arkadaşlar çok mu zor güncelleme var mı yok mu belirtmek yapan arkadaşta son sürüm ne niye kimse cevap vermiyor daha önce cevabını bilen olsa cevap verirler diyordunuz bunu da mı kimse bilmiyor forumda eskisi gibi cevap verilmiyor arkadaşlar

Konu Sahibi

Şuan için I9300XXLFB sürümü en son sürümdür daha üstü çıkmamıştır

Kulübümüz 115 kişi oldu

Konunun sabitlenmesi isteğini yeniliyorum

fb_5800

Üye
Internette çevrimdışı sayfa kaydetme yapıyor telefon peki bu sayfalari nereye kaydediyor teşekkürler.

Yaa telefonda 3g nerden acip kapanio ben kapadim bir daha acamadi.

- - - Eklendi - - -

Lutfen yardim edin acil
telefonun üst kısmına parmağını aşağı sürüp bildirim panelini açarak oradan mobil verisini açıp kapatarak ulaşabilirsin

Biliyordum sadece stock romda.

Tepkiler: Suyaka