Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Kolay gelsin soruyu nereye yazacağımı bulamadım. Onun icin burdan yazdim
Kusura bakmayın. S3 agda kayıtlı değil diyor arama yaparken
Tlf açıp kapatınca belli bi zaman duZELIYOR. BAZEN 2 SAAT BAZEN 5 SAAT
Suan kabedeyim.. aldigim yere götürdüm pc ye bağladı program atti o an duzeldi bi kaç saatligine ama yine aynı tlf açıp kapatiyorum iki saatte bir. Pişman oldum valla. Sim kartida çıkarıp daha takdim olmuyor. Bu konu ile yardımcı olacak bi arkadaş varmı acaba. Teşekkür ederim

garantiye geri goturecen arkadaş

Sim kartı kestirdiysen sorun olabilir.

bu arada beyler s3 rootsuz dur hangi programları kurayım gerekirse playden den indireyim ama bunlar benim işime yarayacak ve standart kullanılan programlar olsun

Ellemon

Üye

Arkadaşlar bu kılıfı kullanan varmı ? Türkcell ekstra da gördüm fiyatı 25 tl di heralde telefonu korurmu ? inceleme fırsatım olmadı acele işim olduğu için. Şuan silikon kılıf kullanıyorum sararma yaptı. Siz ne tür kılıf kullanıyorsunuz ?

Toplam Mesaj 808[h=2]Kimler cevaplamış?[/h]

Konuyu göster & Pencereyi kapat

sıralamanın baslarındayım :P

playaa

Üye
yaz kardesim mermer beyazi

reberemo

Üye
32 lik kart mı kullanabiliyoruz sd kart siparişi veriyorum netten. bi' el atın canlarım kardeşlerim bir de karta neler kurulabiliyor kurulamıyor bunu çözemedim mesela oyunları karta atamıyor muyuz?

bu arada sipariş verdiğim kılıflar 2 gün önce çinden gelip elime ulaştı .. aliyül ala maaşallah...

- - - Eklendi - - -

bir de bir de.. geliştirici seçeneklerinden arka plan uygulamalarını sınırladım ram kullanımı azaldı. bayağı bir düştü. şarj süresi de arttı gibi

- - - Eklendi - - -

bilenler yardımcı olursa sevinirim. birçok forumda okuduğum kadarıyla hafıza kartına taşıyamıyor muşuz oyunları uygulamaları falan. s2 de varmış ama s3 te yokmuş aslı nedir. teldeki dosyaları aktaramıyor muyuz karta? netten indirince örneğin nereye koyayım diye sormuyor mu?

SGS3

Üye
Oncelikle iyi bayramlar arkadaslar sizce juice defender falan kullanmalimiyim sarji korumam icin

Rom çalışmalarım devam ediyor xperia launcher ekledim

Konu Sahibi
Konu tasinmis

- - - Eklendi - - -

Konu sabitlenirse sevinecegim

gokason

Üye
Yaa telefonda 3g nerden acip kapanio ben kapadim bir daha acamadi.

- - - Eklendi - - -

Lutfen yardim edin acil

H.TOGAN

Üye
Konu tasinmis

- - - Eklendi - - -

Konu sabitlenirse sevinecegim

Konunun samsung bolumune tasınması bence daha iyi olmus yalnız admin arkadasla konusup bu bolumu ust konu yapabilirseniz herkez icin konuya ulasılması daha kolay olur kanatindeyim........

Konunun samsung bolumune tasınması bence daha iyi olmus yalnız admin arkadasla konusup bu bolumu ust konu yapabilirseniz herkez icin konuya ulasılması daha kolay olur kanatindeyim........
aynen bnde katıliyorum

Oncelikle iyi bayramlar arkadaslar sizce juice defender falan kullanmalimiyim sarji korumam icin
onun ultimate versiyonu var ben kullanıyorum çok iyi bir program zaten en ıyısı şuan o apk indir onu kullan kardeşim çok güzel artışı hiissedersin ben 1 gunu çok rahat dolduruyorum artı 35 falanda kalıyo