Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

deri kılıf eline ulaşan varmı acaba

albatras

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonumla ilgili bikaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Telefonumla airties302 acces pointe bağlanmaya çalışıyorum kaydedildi güvenli yazıyor ama nete girmiyor.MAC adresini onayladım herşeyi yaptık ama olmadı.Bilgisayradan bağlanıyor modemde sorun yok telefonda farklı wifiden giriyor ondada sorun yok ama eksik nerde Bir ikinci sorum ekran yakalama ile ilgili.El ile yakalamıyorum hareketlerden ayarı açtım acaba sensördemi sorun var telefonumun?Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Buraya yazik en basit bir soruya dahi cevap vermiyorsunuz ben size bir sey demiyorum.Ya s3 kullanan yok yada baska bir is var burda

nokiae6

Üye
mermer beyazı hocam eklersen sevinirim

Ya arkadaşlar wifi hotspot açışıyordu taki benim kuzenim hotspotun ismini değiştirene kadar.Değiştirmiş bilgisayarım yine görüyor telefonu fakat sınırlı bağlandı diyor yada bağlantı yapılamıyor diyor.İsmi değişmeden önce çalışıyordu sorunsuz.Bende sizde bu orjinal hotspotun ismini istiyorum?

- - - Eklendi - - -

deri kılıf eline ulaşan varmı acaba

Bence o yalan oldu kardeşim.Adamlar 7 gün içersinde gelecektir diyor facebook sayfalarına sordum cevap gelmedi.Ama kandıramazlar çünkü gaztelerde,ünlü teknoloji sayfalarında reklamları çıktı bilmiyorum hayırlısı diyelim artık ! Buarada evden ayrılmayın gelirler bulamadık deyip geri iade alırlar :

yanlız bi sorun var; tüm icslerde ekran görüntüsü zaten güç tuşu+ses kısma tuşunsa 1 sn baslılı tutunca alınıyorki? s3 için bi farklılık yok.

fzthakan

Üye
beni eklediniz mi ben göremiyorum birde kimlik bölümünde kullandığım telefonun modelini falan değiştiremiyorum

Konu Sahibi
beni eklediniz mi ben göremiyorum birde kimlik bölümünde kullandığım telefonun modelini falan değiştiremiyorum

79. sıradasın kardeşim

Profilim'e tıkla üstteki sekmeden kontrol paneline gir solda profili düzenleye gir kullanılan cep telefonu kısmından değiştir

arkadaşlar root yapmayı düşünüyorum root yapınca bir problem olurmu birde 3 kere root lu gözükünce sıfırlama olayı neden oluyor yani 3 kere root yapınca birşey mi oluyor pek bilgim yokta hangi program uygundur bir link verirseniz sevinirim

Konu Sahibi
yanlız bi sorun var; tüm icslerde ekran görüntüsü zaten güç tuşu+ses kısma tuşunsa 1 sn baslılı tutunca alınıyorki? s3 için bi farklılık yok.

S3te elini ekrada sağa sola kaydırıp da ekran grntusu alabilirsin. kojuyla ilgili video meşhur vldeo sitesinde var

Kulübümüz 100 kişi oldu

Kolay gelsin soruyu nereye yazacağımı bulamadım. Onun icin burdan yazdim
Kusura bakmayın. S3 agda kayıtlı değil diyor arama yaparken
Tlf açıp kapatınca belli bi zaman duZELIYOR. BAZEN 2 SAAT BAZEN 5 SAAT
Suan kabedeyim.. aldigim yere götürdüm pc ye bağladı program atti o an duzeldi bi kaç saatligine ama yine aynı tlf açıp kapatiyorum iki saatte bir. Pişman oldum valla. Sim kartida çıkarıp daha takdim olmuyor. Bu konu ile yardımcı olacak bi arkadaş varmı acaba. Teşekkür ederim